To je to što me zanima!

B. Ivanković u profesorskoj ulozi na seminaru za trenere

Jurica Popović i NK Neretva u Metkoviću organiziraju trenerski seminar na kojem će predavač biti bivši trener Dinama, Varteksa te izbornik Irana, Branko Ivanković
Vidi originalni članak

Bivši trener Dinama Branko Ivanković ovih će dana u Metkoviću opravdati svoj nogometni nadimak. Profesor će u organizaciji Jurice Popovića i NK Neretve biti predavač na seminaru za nogometne trenere u Metkoviću

- Treba naglasiti da važnu ulogu pri ovoj organizaciji ima NK Neretva, čiji  čelnici su također prionuli volonterski odraditi cijeli organizacijski dio, naravno sve uz podršku Županijskog nogometnog saveza - rekao je Popović te za kraj dodao:

- Pozivam sve prijatelje nogometa i nogometne trenere koji su tih dana u mogućnosti doći do Metkovića da dođu i uveličaju ovaj pothvat za kojeg vjerujem da neće biti i posljednji.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • muni seferendi 04.02.2014.

    dobri vicevi danas u novinama,prvo s tudorom drugi ovaj

  • Janko 77 04.02.2014.

    Pa nije loše doći i poslušati propalog trenera bar znaš ako se misliš baviti trenerskim poslom da radiš sve kontra onog što on kaže.

  • Hary_1 04.02.2014.

    o čemu će taj predavač pričati polaznicima, dal o odnosu trenera i uprave (predsjednika) i kako trener mora biti uzorita i moralna osoba. pa njega mamić sutra da zove došal bi u dinamo. e moj profesore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare