To je to što me zanima!

Ivano Balić i Igor Vori u vrhu europske elite

Splitskoga genijalca organizatori su uvrstili u najbolju sedmorku prvenstva, a hrvatski pivot je najbolji obrambeni igrač Europskoga prvenstva
Vidi originalni članak

Najbolji igrač ovoga prvenstva je prva zvijezda Francuske Nikola Karabatić. Nagrada koja je na posljednjih nekoliko najvećih turnira bila gotovo pa rezervirana za Ivana Balića otišla je u ruke sjajnoga Karabatića na osnovu zbroja golova i asistencija, te ukupnog utjecaja na rezultate brončane Francuske.
Čudnom logikom EHF-a Karabatić nije i dio najbolje sedmorke EP-a. Nju čine dva Danca i po jedan Hrvat, Norvežanin, Nijemac, Francuz i Šveđanin. Najbolji golman prvenstva je, bez ikakvih dvojbi, fantastični Danac Kasper Hvidt. Iskusni i odlični 35-godišnji Lars Christiansen, Hvidtov sunarodnjak, prvo je lijevo krilo turnira, a najbolje desno krilo je Nijemac Florian Kehrmann. Vanjsku liniju čine Francuz Daniel Narcisse lijevo, naš Ivano Balić na sredini i Šveđanin Kim Andersson desno. Prvi pivot prvenstva je Frank Loke, jedini predstavnik domaćina Norveške.
Priznanje je dobio još jedan hrvatski rukometaš. Igora Vorija proglasili su najboljim obrambenim igračem EP-a, iako je još neki naš igrač lako mogao primiti ovu nagradu.

PRVA SEDMORKA PRVENSTVA
Hvidt - Christiansen, Kehrmann - Narcisse, Balić, Andersson - Loke.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • gmolak 28.01.2008.

    Naravno što drugo nego SVAKA ČAST!

  • cvjetic 27.01.2008.

    ma za mene je nas balic i najbolji igrac prvenstva,jer ipak covjek 2 mjeseca nije trenirao i ovo sto je ucinio na ovom prvenstvu je stvarno cudo......on je cudo od covjeka i mislim da se takav covjek i takav sportas vise nikada nece roditi,ivano svaka ti cast.....ali cestitke i nasim ostalim rukometasima,uz onoliko problema i povreda srebro je zaista ogroman uspjeh.....ali ja u njih ne sumnjam i sigurna sam da je sljedece nase.....jos jednom SVAKA CAST!!!!!!!!.....a da da jos nesto....hvala sucima,grrrrrrrr

Komentiraj...
Vidi sve komentare