To je to što me zanima!

Ivano Balić je zaobišao Zagreb i igrat će u Splitu

Najbolji svjetski rukometaš će 2009. godine svojim igrama uveseljavati sugrađane. U Splitu će zaigrati i Metličić, Lacković, Vori, Džomba...
Vidi originalni članak

Vijest pod senzacionalnim naslovom baš i nije tako senzacionalna. Riječ je o tome da će hrvatska reprezentacija na SP-u 2009., kojega smo organizatori, svoje utakmice u skupini igrati u novoj splitskoj dvorani Lori. Pred splitskim navijačima će 'Pakleni' igrati protiv Šveđana, Španjolaca, Koreanaca, Kuvajćana i zasad nepoznatog američkog predstavnika. Uspjesi u tih pet utakmica dat će odgovor na pitanje: "Gdje će Hrvatska igrati sljedeće utakmice?"
Ukoliko Červarova momčad bude prva, druga ili treća u skupini, u drugoj će skupini igrati u Zagrebu. Bude li na jednom od posljednja tri mjesta, što je malo vjerojatno, Hrvatska će sljedeće tri utakmice igrati u Zadru.
Skupina A, u kojoj je Francuska najveći favorit, igrat će se u Osijeku. Svjetski prvaci Nijemci i cijela skupina C igrat će se u Varaždinu, dok će europski prvaci Danci i društvo iz skupine D svoje dvoboje igrati u Poreču. U Zagrebu se igra završnica.

OTVARAMO SA ŠPANJOLCIMA
U 9 ujutro po našem vremenu, 10. kolovoza, Hrvatska će utakmicom protiv Španjolske otvoriti Olimpijske igre. Rukometaši će igrati svaka dva dana, a 'Paklenima' nakon Španjolaca na noge dolaze redom Brazil, Francuska, Poljska i Kina. Ako ništa drugo, ritam je manje naporan nego ikad prije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare