To je to što me zanima!

Ivano Balić: Leđa su dobro, neka onda tako i ostane!

Najbolji svjetski rukometaš Ivano Balić predvodit će našu reprezentaciju na EP-u u Austriji. Motiva mu ne nedostaje, želi osvojiti još jednu medalju
Vidi originalni članak

Na okupljanje rukometne reprezentacije Ivano Balić (31) stigao je među posljednjima. Smiješak na licu odavao je dobro raspoloženje iako su ga prije nekoliko dana ponovno “stisnula” leđa. Za njegovo se zdravlje zabrinuo i izbornik Lino Červar...
- Ma nema problema, nadam se da će tako i ostati do kraja Europskog prvenstva - umirivao je Ivano okupljene. Uspio je uvjeriti i zabrinutog Červara.
- Čim se smije, znači da je dobro. Velika je stvar da je ovdje s nama - dobacio je izbornik.
- Rekli su mi da moram doći. Više niti ne znam koje su mi ovo pripreme po redu. Zagubio bih se da ih krenem brojati - odgovorio je Balić, koji će biti jedan od najstarijih naših igrača na EP-u.
- Stvarno ne znam što očekivati u Austriji, reprezentacija se malo promijenila i svi moramo pomoći mlađim igračima da njihovo stasanje prođe što bezbolnije. Znam samo da se moramo boriti - prokomentirao je Balić pomlađivanje repke i dodao:
- Za mene je dovoljan motiv igrati za Hrvatsku. Svi znamo kakvo je zadovoljstvo osvajati medalje, vjerujte da i dalje želimo biti u vrhu...




ČUPIĆ: SAMO NEKA SE ZLAJO OPORAVI

Ivan Čupić bit će naše ubojito oružje na desnome krilu. No Čupku će nedostajati cimer, ozlijeđeni Zlatko Horvat:
- Znam kako mu je i ja sam to prošao. Izgleda da jedan od nas uvijek mora nedostajati. Samo neka nam Zlajo ozdravi.

O GOLMANIMA ĆE SE BRINUTI VLADO ŠOLA
Novi član stručnog stožera hrvatske rukometne reprezentacije je Vlado Šola, koji je zadužen za rad s golmanima. Uz Mirka Alilovića, koji će biti naš prvi golman, za mjesto u momčadi borit će se oporavljeni Ivan Pešić te Šego, Božić i Čarapina.
- Čeka nas puno posla, ali ovdje sam da bih radio - rekao je Šola.
U reprezentaciju se vratio nakon što je u veljači ove godine preživio napad nožem u Mađarskoj.
- Sa zdravljem je sve u redu. Bubreg radi kako treba, sad treba izboriti mjesto u momčadi - rekao je Pešić, koji je željan dokazivanja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare