To je to što me zanima!

Ivano Balić: Ma sve je bilo kaotično, tražimo se cijeli turnir

Opet nam se dogodilo isto što i protiv Danske i Srbije. Protivnik nam se nudi, a mi to ne znamo uzeti, kao da se uplašimo pobjede. To je nevjerojatno, rekao je Vori
Vidi originalni članak

Na putu prema svlačionici Buntić je nogom udarao u ogradu, pogledi su bili usmjereni prema podu, a riječi teško izlazile. Hrvatska neće u polufinale.

- Ne znam više što reći, ne znam što je s nama... - izgubljena pogleda govorio je Igor Vori.

- Opet nam se dogodilo isto što i protiv Danske i Srbije. Protivnik nam se nudi, a mi to ne znamo uzeti, kao da se uplašimo pobjede. To je nevjerojatno - dodao je kapetan momčadi koja je i treći put u tri pokušaja pala na velikom i pravom ispitu.

Protiv Srbije samo bod, protiv Danske nokaut, protiv Švedske opet.

- Pa dobro... - počeo je izlaganje izbornik Goluža pa nastavio:

- Razočarani smo, ali tu ima deset momčadi od kojih svaka može pobijediti svaku. Jedna utakmica te digne ili spusti. To je sport, treba biti realan.

U prvom dijelu je Hrvatska još i izgledala nekako, u drugom nikako. Iako, imali smo šansu... Ali opet nismo imali golmane, a u jednoj fazi utakmice na terenu je vladao potpuni kaos.

- Ma sve je bilo kaos... Ne znam u čemu je problem. Tražimo se cijeli turnir, i u obrani i u napadu, ali nikako da nađemo tu našu igru. Bilo je par bljeskova, ali to nije dovoljno za polufinale - rekao je Ivano Balić, koji je 15 minuta drugog poluvremena opet proveo na klupi, dok se rezultat lomio.

I sad slijedi borba za kvalifikacije za Olimpijske igre...


Idi na 24sata

Komentari 51

  • frano 24.01.2011.

    E da nam je jednog Kostalica a da igra rukomert sve bi rasturili--------------to care

  • user_45632 24.01.2011.

    Hrvatskoj treba isto što i Srbiji - dobar kvalitetan trener sa iskustvom,koji zna šta radi ! A ne ovi bivoli što ih trenutno vode! Al eto ga na, politika je politika

  • user_72474 24.01.2011.

    nema se tu šta reći.pobjedio je bolji protivnik.trener odmah dati ostavku.kopljara zaćerati u sibir na -50 stupnjeva.balić-goluža,nemoguća misija.nema tona nema slike.film potpune katastrofe.da se mene pita balić bi bio izbornik

Komentiraj...
Vidi sve komentare