To je to što me zanima!

Ivano Balić: Polufinalu se radujemo kao mala djeca

Izbornik Lino Červar, razočaran medijima, nije želio davati izjave nakon utakmice, pa je ulogu 'glasnogovornika' preuzeo Petar Metličić
Vidi originalni članak

Nervozno se prešetavao ispred hrvatske svlačionice, gledao u pod, mrmljao nešto sebi u bradu. Na upit da prokomentira remi s Norvežanima te plasman u polufinale Lino Červar je prošapnuo:
- Ne, ne dajem izjave!
Okrenuo se i otišao svojim putem, ostavivši na milost i nemilost izvjestitelja svog pomoćnika Slavka Golužu. Červara su naljutili neki napisi u hrvatskim medijima, koje je on protumačio potcjenjivačkima i uperenima protiv njega.
Ulogu glasnogovornika preuzeo je kapetan Petar Metličić. Novi suvenir, veliku oteklinu ispod lijevog oka, skrivao je debeli flaster.
- Ovo je samo mala uspomena na ovaj veliki rezultat, poklon od Jensena za moj 150. nastup u reprezentaciji - smogao je snage i za šalu Metličić te dodao:
- Glavno da su mi ruke i noge čitave, s glavom će ionako sve biti u redu. Ostvarili smo rezultat, sad se s Francuzima idemo muški potući pa što bude - rekao je kapetan i uime cijele momčadi poručio:
- Ulazak u polufinale posvećujemo preminuloj baki Renata Sulića.
- Prezadovoljan sam ovim uspjehom, sad slijedi borba za medalju, valjda će Lino izmisliti taktiku kojom će iznenaditi Francuze. Uvijek je gušt igrati polufinale, svakoj se utakmici radujemo kao mala djeca - rekao je Ivano Balić, kojeg više od Francuza brinu vremenski uvjeti u Lillehammeru gdje će se igrati polufinale.
- Čuo sam da ima puno snijega. Nije to za mene. Ja sam čovjek s mora, meni treba plaža i kafić uz obalu

Idi na 24sata

Komentari 2

  • čiča555 25.01.2008.

    Imponira koliko su ovo zapravo jednostavni ljudi.. polufinale je tua francuska tvrd orah...Puno sreče dečki, sad ste je več i zaslužili.

  • mistok 25.01.2008.

    uf francuska.... pretezak za ovakvu hrvatsku,ozlijedenu, izubijanu,umornu i ponekad izgubljenu, francuzi znaju iskoristiti svaki pad i svaki losi pocetak, omeyer na golu a nasi vanjski u ovakvom stanju.... Nista ja sam presretan sto smo u polufinalu ali francuzi su trenutno broj 1 i puno jaci, sretno deckima i neka nas ucine ponosnim kako god zavrsi, a ivano je idol i tocka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare