To je to što me zanima!

Ivanović otkrio: Hrvati će biti nervozni, to je naša šansa...

Hrvatska ima dobar napad, a mi odličnu obranu. Dobro se poznajemo. Znamo mi jako dobro njihove igrače, kao što znaju i oni tko igra za Srbiju, rekao je Ivanović
Vidi originalni članak

Hrvatska i Srbija pobijedile su u posljednjim provjerama uoči međusobnog kvalifikacijskog dvoboja koji je na rasporedu 22. ožujka na Maksimiru. Kapetan reprezentacije Srbije svjestan je važnosti te utakmice.

- Puno smo pričali o utakmici s Hrvatima. Jasno nam je da nam od te utakmice zavisi da li ćemo ići u Brazil. Dobro je što igramo u Zagrebu. Sav pritisak bit će na hrvatskoj reprezentaciji, jer će publika tražiti pobjedu. Njima bodovi znače skoro siguran odlazak u Brazil, a na stolu su još neki ulozi. Siguran sam da će Hrvati biti nervozni, a to je naša šansa – rekao je Ivanović za Sportski žurnal.

Branič Srbije svjestan je da njegovu momčad na Maksimiru očekuje ofenzivna Hrvatska od prve minute.

- Hrvatska ima dobar napad, a mi odličnu obranu. Dobro se poznajemo. Znamo mi jako dobro njihove igrače, kao što znaju i oni tko igra za Srbiju - rekao je Ivanović, te se na kraju osvrnuo na Marija Mandžukića.

- Mario Mandžukić? Čuo sam za njega, ali ga ne poznajem. Možda je dobar kao što pričaju. Ja ga ne bih hvalio, jer ga nisam gledao. Vidjet ćemo se u Zagrebu – zaključio je Ivanović.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • Brufen 10.02.2013.

    niste baš dokazali da imate dobru obranu ;))))))

  • dinamo zg u lp 10.02.2013.

    Branislave Manžda će vas napucat

  • MinaNami 10.02.2013.

    Covijek je rekao da je cuo za njega ali da ga nije gledao,i sta je tu cudno.Ali vi Hrvati da nemate Srba mrzili bi sami sebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare