To je to što me zanima!

Ivanu Čupiću amputiran dio prsta, karijera nije upitna

Hrvatski rukometaš se tijekom šetnje spotaknuo i uhvatio se za ogradu kako bi ublažio pad. Pritom mu je vjenčani prsten zapeo i otkinuo dio prsta
Vidi originalni članak

Niz bizarnih nesreća koje su pogodile naše rukometne reprezentativce u noći sa srijede na četvrtak kulminirao je teškom ozljedom Ivana Čupića (22) koji je na nes(p)retni način ostao bez dijela prstenjaka lijeve, pucačke, ruke! Ivan se sa suigračima s večere vraćao u hotel. U jednom se trenutku poskliznuo i pokušao uhvatiti za ogradu. No, vjenčani prsten zapeo je za žicu i gotovo do kosti zarezao prstenjak. Brzom intervencijom suigrača i doktora Mladena Miškulina Čupić je prevezen u riječku bolnicu gdje mu je amputiran dio prsta!
- Ne brinite, sve će biti u redu - rekao je Ivan Čupić nakon operacije i optimistično dodao:
- Šavove skidam za desetak dana, povratak rukometu uopće nije upitan. Nedostaje samo trećina prsta, loptu ću moći normalno kontrolirati, ma sve će biti super.
Suigrači i vodstvo reprezentacije bili su u šoku nakon bizarne nesreće zbog koje će Čupić propustiti Olimpijske igre u Pekingu.
- Čupić neće u Peking ali najvažnije je da će moći nastaviti karijeru - rekao je dr. Miškulin.
Izbornik Lino Červar ostao je bez pouzdanog desnog krila, igrača koji je na EP-u u Norveškoj izvanredno zamijenio ozljeđenog Mirzu Džombu te ovog ljeta potpisao ugovor sa slovenskim Gorenjem.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nina_26 25.07.2008.

    A joj....

  • tajnamoja 25.07.2008.

    Bizarno...

  • marin_ck 25.07.2008.

    da se na vrijeme vratio u hotel, ne bi bio preskakao ogradu, pa ne bi ostao bez prsta... ovo da se spotaknuo su price za malu djecu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare