To je to što me zanima!

Ivanu Rakitiću uginuo pas: 'Nuno moj, vjerniji pas ne postoji. Uvijek si me čekao'

Srebrnom 'vatrenom' uginuo je pas Nuno koji je godinama bio njegov vjerni ljubimac. Od njega se oprostio na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Ne kaže se uzalud da je pas čovjekov najbolji prijatelj. Brižna stvorenja i vjerni pratitelji koji vas nikad neće iznevjeriti. Nažalost, kada odu s ovog svijeta, nastane velike praznina. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S njom se suočio bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. Srebrnom 'vatrenom' uginuo je pas Nuno koji je godinama bio njegov vjerni ljubimac. 

- Moj Nuno, moj veliki prijatelji koji me uvijek čekao bez obzira na vrijeme dolaska. Uvijek si me čekao da pređem prag. Zauvijek ćeš biti u mom srcu i u srcu cijele naše obitelji jer plemenitiji, brižniji i vjerniji pas ne postoji niti će ga biti. Volim te puno, Nuno moj, počivaj u miru - oprostio se emotivni Rakitić na društvenim mrežama.

Nuno je cijeloj obitelji ušao pod kožu i postao članom obitelji u punom smislu te riječi. Raketa ga je sa sobom vodio i na ljetovanja.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Freankye 18.03.2023.

    Ovo je katastrofa kao smrt clana obitelji. Pocivao u miru!

  • 18.03.2023.

    Nekima nikad neće biti jasno, a i ne mora im biti...Kakvu tugu osjeća Rakitić i njegova obitelj zbog gubitka ljubimca!!!...🐾❤

  • krampek 18.03.2023.

    imali i mi labradora 15 godina,samo što nije znao govoriti,vječni prijatelj

Komentiraj...
Vidi sve komentare