To je to što me zanima!

Iverson je otišao zauvijek? Pukao nakon tri utakmice

Ovog ljeta Allena Iversona nitko nije htio osim Memphis Grizzliesa. Sad je i njih napustio nakon samo tri utakmice koje je započeo kao rezerva
Vidi originalni članak

Ja sam starter! Nakon svega što sam napravio, kako netko može misliti da sam igrač za klupu?, pitao je Allen Iverson nakon što je i u Memphisu, jednoj od najslabijih NBA momčadi, prve tri utakmice počeo na klupi, a ne u petorci. Nakon razgovora s vlasnikom kluba, odletio je kući u Atlantu na neodređeno vrijeme. Službeno, odlazak nema veze sa situacijom u klubu nego s privatnim problemima, no mnogi su uvjereni da Iverson više nikad neće zaigrati u NBA-u.
Iverson (34) je 2001. bio MVP lige i vodio Philadelphiju do NBA finala, četiri puta bio najbolji strijelac lige, ali odlaskom u Denver karijera mu je krenula nizbrdo.
U Detroitu je izgubio mjesto startera, a ljetos ga više nitko nije htio. “Smilovali” su mu se tek Grizzliesi, koji su ga doveli da povećaju prodaju ulaznica. I, očito, prevarili navijače.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • LeBron 18.11.2009.

    ne zovu ga bezveze najbolji igrač 1 na 5 svih vremena

  • locojordan45 09.11.2009.

    iverson je strasan igrac ali i uzasno problematican... posvadjao se sa skoro svakim trenerom koji ga je trenirao i njegov ego je uvijek bio veci od timskog uspjeha... ali jedan od najboljih induvidualca...

Komentiraj...
Vidi sve komentare