To je to što me zanima!

Iversona dali u Pistonse za C. Billupsa i A. McDyessa

Detroit Pistonsi poslali su Chaunceya Billupsa i Antonija McDyessa u Denver Nuggetse, a u suprotnom smjeru krenuo je Allen Iverson
Vidi originalni članak

Denver Nuggetsi mijenjali su Allena Iversona u Detroit Pistonse za Chaunceya Billupsa i Antonija McDyessa. Dva kluba dogovorila su "trade", a posao je postao služben nakon što ga je potvrdila NBA liga. Iverson će tako karijeru nastaviti u Detroitu, a Billups se vraća u rodni Denver. Ostaje vidjeti što će biti s Antonijem McDyessom, koji je razočaran dogovorom klubova, te je moguće da odluči otkupiti svoj ugovor i  ode u mirovinu. On je karijeru počeo baš u Denveru, a cijeli posao komentirao je rekavši da nikad više neće odjenuti dres Nuggetsa. U dosadašnje tri utakmice u NBA ligi Iverson je postigao 18,7 koševa uz 6,7 asistencija, a Billups je u dvije pobjede sudjelovao s 12,5 koševa, pet skokova i 7,5 asistencija.
- Smatrali smo da je došlo do razdoblja kad nam je trebala promjena u momčadi. Iverson će nam donijeti dimenziju koju dosad nismo imali u momčadi i vjerujemo da će nam puno pomoći -izjavio je glavni mendažer Pistonsa Joe Dumars.
- Allen je bio jako uzbuđen zbog ovog tradea - rekao je Iversonov agent Leon Rose.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare