To je to što me zanima!

Ivica i Natko opet bez bodova, Zubčić je i dalje najbolji Hrvat

Hrvatski skijaši nisu uspjeli osvojiti niti jedan bod na utrci superveleslaloma u Val Gardeni. U Italiji je pobijedio Norvežanin Kjetil Jansrud ispred Parisa i Reichelta
Vidi originalni članak

Natko Zrnčić-Dim osvojio je 34., a Ivica Kostelić 46. mjesto u superveleslalomu u Val Gardeni. Pobijedio je norveški skijaš Kjetil Jansrud te je tako povećao prednost pred Marcelom Hirscherom u ukupnom poretku za Veliki kristalni globus. Norvežaninu je to četvrta pobjeda ove sezone.

Iza njega u Val Gardeni ostali su Dominik Paris iz Italije s 46 stotinki zaostatka te Austrijanac Hannes Reichelt s 54 stotinke. Natko Zrnčić-Dim zaostao je 2,10 sekundi, a Ivica Kostelić 2,72 sekunde. 

Iako je Jansrud napravio odličan posao u brzim disciplinama , ali Hirscher u sljedeća dva dana ima priliku i prestići ga na vrhu ukupnog poretka jer slijede tehničke discipline, veleslalom i slalom. Austrijanac zasad zaostaje 152 boda. Ivica i Natko osvojili su po jedan bod u dosadašnjem dijelu sezone i dijele 115. mjesto, dok je najbolji hrvatski skijaš u poretku i dalje mladi Filip Zubčić. Filip je osvojio šest bodova i dijeli 106. mjesto ukupnog poretka.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • POTPEC 21.12.2014.

    E moj Ivice dok ti pape prima nezaslužena priznanja na tvojoj zadnjoj medalji, ti se dokazuješ već dvije sezone kako ti forma pada. Ostavi se skijanja, osim rekreativno dok si još na nekakvom tronu. Ugledaj se na sestru.

  • bbbdado 20.12.2014.

    Jansrud je ove godine vrlo dobar , da ne kažem odličan

  • Sports <3 20.12.2014.

    Ivice hvala ti za sve,ali vrijeme je da se oprostis.Samo ces pokvariti ono sta si uradio u dugogodisnoj karijeri

Komentiraj...
Vidi sve komentare