To je to što me zanima!

Ivica: Kako sam vozio, mogu biti prezadovoljan 18. mjestom

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić nije bio zadovoljan svojim nedjeljnim nastupom u veleslalomu za SK u Beaver Creeku, ali je sveukupno ipak zadovoljan s turnejom
Vidi originalni članak

Ivica je u prvoj vožnji bio tek na 27. mjestu, s dvije sekunde i 21 stotinkom zaostatka za amerikancem Tedom Ligetyjem, koji je na kraju i pobijedio. Ivica je drugu vožnju odradio znatno bolje, imao je peto vrijeme, te je na kraju zauzeo 18. mjesto, s dvije sekunde i 51 stotinkom zaostatka za Ligetyjem.

- Kako sam vozio prvi lauf, još mogu na kraju biti i prezadovoljan 18. mjestom. Dobro od svega je što ni glavni konkurenti za ukupni plasman nisu bili baš u formi na ovoj američkoj turneji, pa su razlike u bodovima na početku sezone vrlo male. Sezona je duga i nadam se da će sve doći na svoje mjesto. Sveukupno sam zadovoljan američkom turnejom, jer sam osvajao bodove u svim disciplinama, što nam je u konačnici i cilj - izjavio je Kostelić nakon utrke.

Natko Zrnčić-Dim je prvu veleslalomsku vožnju završio diskvalifikacijom.

Nakon sjevernoameričke turneje Ivica Kostelić zauzima 6. mjesto u ukupnom poretku Svjetskog kupa s osvojenih 130 bodova. Vodeći je Austrijanac Mario Scheiber sa 175 bodova. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Prva Proleterska_1 06.12.2010.

    Absolutno se ne slažem sa očitim omalovažavanjem još jednoga Hrvata , koji je u isto vrijeme osvojio treće mjesto, a vi postali smiješni svojom ignorancijom , do uspjeha Hrvata širom svijeta.- Fak ima takođe i Hr državljanstvo, doduše to se ovakvih novinara i ne tiće. Postajete pomalo smješan i šovinistićki i do svojih građana uvredljiv portal.

Komentiraj...
Vidi sve komentare