To je to što me zanima!

Ivica Kostelić: Kao da mi netko zabija nož u leđa

Ivica je nakon slaloma u njemačkom Garmischu kombijem, a ne avionom, krenuo prema Val d’Isereu, gdje je od 3. do 15. veljače SP
Vidi originalni članak

U kombiju mogu ležati, objasnio je Ivica Kostelić odlazak na SP kombijem, a ne avionom. Leđa ga i dalje bole.
- Boli me u donjem dijelu leđa. Nikad me nije ovako boljelo. Kao da mi netko zabija nož u leđa - rekao je Ivica nakon 24. mjesta (3,47 sekundi zaostatka za pobjednikom) u Garmischu. U ponedjeljak ujutro već je u Val d’Isereu bio na treningu. S bolovima.
- Stanje je malo bolje, no Ivica i dalje osjeća bol. Nismo još odlučili hoće li nastupiti u srijedu u superveleslalomu - rekao je direktor reprezentacije Vedran Pavlek.
- Slijede voltareni, injekcije, magnetske rezonance, ultrazvuk, terapije... Dosta boli. Lijevi zavoj nisam mogao niti teoretski odvoziti onako kako treba - rekao je Ivica, koji je na Svjetsko prvenstvo u francuski Val d’Isere stigao kao vodeći skijaš svijeta. O nastupu u superveleslalomu u srijedu, na kojem bi Ivica dodatno upoznao stazu za kombinacijski spust, odlučit će danas ujutro.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • john88 02.02.2009.

    Hm.. Zašto na slici Janica Kostelić? Ispod te slike piše da mora odlučiti hoće li ili neće nastupati u kombinaciji? Koliko znam....Nije objavila da će nastaviti skijašku karijeru kamoli sad skijati kombinaciju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare