To je to što me zanima!

Ivica Kostelić: Ma, uporan sam kao Abraham Lincoln

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mislim da je bezveze ovo sa superkombinacijom. Kao da se utrkujemo Usain Bolt i ja. On trči na 100 m, ja na 60, pobijedio bih ga, rekao je Ivica
Vidi originalni članak

Ivica Kostelić pobijedio je u Wengenu i to samo pet tjedana nakon operacije. Oporavkom Ivice Kostelića zadivljeni su i ostali skijaši, poput Amerikanca Teda Ligetyja.
- Nevjerojatno je kako se brzo oporavio. Pa to je fenomen - ustvrio je Ted.
Iako su Amerikanci i neki talijanski mediji pokušali osporiti njegovu pobjedu u Wengenu, tvrdeći da je Ivica 'haklao' zadnja vrata prije ulaska u cilj, to se pokazalo kao potpuni promašaj. Ivica je pobijedio regularno. U intervjuu za New York Times usporedio se sa slavnim američkim predsjednikom.
- Svi su govorili da ne mogu ništa, ali ja sam ustrajao, baš kao Abraham Lincoln - rekao je Ivica te dodao kako mu smeta nova forma superkombinacije.
Naime, prije se vozio jedan spust i dva slaloma. Sada se vozi kraći spust i samo jedna slalomska vožnja, što pogoduje dobrim spustašima, a slalomaše stavlja u neugodan položaj.
- Ma, to je kao da se utrkujemo Usain Bolt i ja. On trči na 100 metara, a ja na 60. Pobijedio bih ga, a to ne znači da sam bolji sprinter - kazao je Ivica.
Uz Ivicu je na svakom natjecanju i njegova sestra Janica.
- Da, ona je uvijek tu. Nije mi trener. Ona samo uživa u utrci, gleda me i pomaže nekim savjetima - kaže Ivica.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • JAX 19.01.2010.

    prije kao njemacki vojnik 42.

  • sb-ustanik 19.01.2010.

    Svaka cast majstore,tvoja upornost ,volja ,htijenje, nam svima treba biti uzor i zvijezda vodilja.Zivio Hrvatino.

Komentiraj...
Vidi sve komentare