To je to što me zanima!

Ivica Kostelić: Ne osjećam se sigurno dok se skijam...

Najbolji hrvatski skijaš osvojio je 16. mjesto na Olimpijskom Super G-ju. Stazu je prošao bez greške, ali Ivičin nastup je bio previše 'ziheraški'
Vidi originalni članak

Zadovoljan sam, iako da sam bio malo brži, mogao sam biti još zadovoljniji, izjavio je Ivica Kostelić nakon solidnog 16. mjesta u jučerašnjem Olimpijskom superveleslalomu.
Staza Whistler je bila više prilagođena tehničarima veleslalomašima nego spustašima što je trebalo odgovarati našem skijašu.
- Staza je bila teška i grbava, dosta trese pa je teško kontrolirati brzinu. Kažu mi da izgledam sigurno dok vozim, a meni je to teško reći jer se tako ne osjećam - rekao je Ivica koji je stazu odskijao praktički bez ijedne greške, ali je njegov nastup djelovao odveć 'ziheraški'.
Za pobjednikom Aksel Lund Svindalom zaostao je 1.13 sekundi, no razlike su bile premale za bolji plasman. U jednu sekundu smjestilo se čak 13 skijaša. Kostelić se već počeo pripremati za svoju udarnu disciplinu superkombinaciju koju će voziti u nedjelju i nadamo se donijeti drugu medalju na ovim Zimskim Olimpijskim Igrama.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_18412 20.02.2010.

    haha kakva penzija, tek je usao u najbolje godina za musko skijanje

  • HUMI 20.02.2010.

    Kako smo mi narod u komi..Zašto odma loši komentari..?.Pa ljudi moji budimo sritni da tamo uopće ima neko naš... nije u redu odma pljucati po svemu dobrom što nam dadu naši sportaši. Ne može uvik biti medalja oko vrata..

  • VezanIPriveden 20.02.2010.

    stislo te

Komentiraj...
Vidi sve komentare