To je to što me zanima!

Ivica Kostelić sretan: Čak i Bog je danas bio uz mene

OSTAO PRVI: Nakon veleslaloma i slaloma u Kranjskoj Gori, sedam utrka prije kraja, Ivica Kostelić i dalje je vodeći skijaš Svjetskoga kupa
Vidi originalni članak

Uoči utrke leđa su ga boljela kao nikad. Nije znao hoće li se uopće pojaviti na startu.
- Boljelo me strašno. Nisam mogao vjerovati da može tako boljeti. Na zagrijavanju je bilo katastrofa. Bio sam ujutro na rubu odustajanja - rekao je Ivica Kostelić nakon utrke. Uz probleme s leđima, u prvoj vožnji teško je pogriješio i završio 25. Sestra Janica bila je tužna. Potrčala je u zagrljaj dečku Borisu, koji ju je tješio. Ivica je otišao u hotel popiti tabletu i s fizioterapeutom Pršom pokušati se pripremiti za drugu vožnju.
- Ivica, jesi dobro? Kako leđa - upitao je otac Ante uoči starta druge slalomske vožnje.
- A, tak. Dobro - odgovorio je.
- Nemaš više kaj. Uživaj u vožnji i skijaj koliko ti leđa dopuštaju. Probaj uživati - poručila mu je Janica. Odvozio je sjajno, najbrže vrijeme druge vožnje. Dok je stajao ispred panoa namijenjenog vodećem skijašu, prišla mu je Janica, zagrlila ga i poljubila. Završio je 11. i zadržao vodeću poziciju u ukupnom poretku.
- Čudo. U subotu sam bio siguran da će me Raich prestići. Imao je nevjerojatnu šansu. Rekao sam si: 'Rasturit će te sad’. Opet sam pogriješio, leđa su me ubijala. A opet sam ostao prvi. Bog je bio uz mene ovaj tjedan - rekao je Ivica. Sljedeći vikend “karavana” se seli u Kvitfjell, gdje su na rasporedu dva spusta i super G.
- Još nismo odlučili hoćemo li putovati u Norvešku - rekao je Ante Kostelić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sonijakodimi 02.03.2009.

    dokad prvi ide spust

  • halo 01.03.2009.

    Kako uz koga i kako gdje i kako kada

  • sagitariuszg 01.03.2009.

    Bog je uvijek uz nas Ivice, a ne na tjedne....

Komentiraj...
Vidi sve komentare