To je to što me zanima!

Ivica Kostelić u bunkeru u Albaniji, ronio je u Crnoj Gori...

Najbolji hrvatski skijaš uživa u putovanju gumenjakom. Prva postaja bila je Crna Gora, gdje je uživao u jutarnjem ribolovu. Nakon toga je ronio, svirao gitaru...
Vidi originalni članak

Veselim se pravom odmoru. Ta tri tjedna jedino je vrijeme u godini kad se mogu maksimalno opustiti. I sjajno ću ih iskoristiti, najavio je Ivica Kostelić uoči isplovljavanja. Gumenim čamcem prošao je Crnu Goru i Albaniju te je stigao do grčkih otoka.

Nakon završetka proljetnih priprema Ivica je zaplovio prema Peloponezu. Prva postaja bila je Crna Gora, gdje je s prijateljem iz djetinjstva Stipom Stipaničevim uživao u jutarnjem ribolovu. Potom je najbolji hrvatski skijaš ronio s profesionalnom opremom, a nakon toga opuštali su se uz gitaru na rijeci Bojani. Gumenjakom su zatim doplovili do albanskog dijela Jadrana, gdje su Ivicu najviše zanimali tamošnji bunkeri. Popeo se tako na nekolicinu “spomenika” iz vremena hladnoratovske paranoje bivšeg diktatora Envera Hoxhe, ali nije bilo previše vremena. Potom su nastavili ploviti prema arhipelagu kod grčkog otoka Zakynthosa.

- Lijepo bi bilo svake godine imati nešto slično. Ići ću dokle god budem imao vremena - rekao je 33-godišnji skijaš.

Zagrepčanin je prije dvije godine otplovio na Maltu, a prije toga je istraživao Jadran.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • slamka 19.06.2012.

    Mirno more :)

  • mm12m 18.06.2012.

    Ajde plivaj...ali vrati se do 20:45 jer Hrvatska igra protiv Španjolske!! ;)

  • NeNormalan 18.06.2012.

    Janica opet na pomočnim kotačima. Drž se Janica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare