To je to što me zanima!

Ivica Kostelić zbog leđa se ponovno vratio u Zagreb...

Vodeći skijaš Svjetskoga kupa nije mogao protiv bolova u leđima i vratio se kući nakon tek jednog treninga. Sestriere ipak ne bi trebao biti upitan
Vidi originalni članak

U nedjelju navečer Ivica je krenuo u austrijski Innerkrems kako bi se što bolje pripremio za nastavak Svjetskog kupa ovoga vikenda u Sestriereu. No već nakon prvog treninga, u ponedjeljak ujutro, Ivicu su opet 'ulovila' leđa. Već istoga dana vratio se u Zagreb.
- Posebno su opasna jutra. Popodne se puno bolje osjećam, tijelo se razgiba, podigne se tonus. A ujutro moram ranije ustati da bi se tijelo što bolje razgibalo. Leđa su kruta i uopće nisu funkcionalna - rekao je Ivica Kostelić. Sljedeća dva, tri dana neće na snijeg, već će ih provesti na terapijama.
- Još ćemo odlučiti hoće li Ivica u Daruvarske toplice ili će ostati u Zagrebu. Nastup u Sestriereu ne bi smio biti upitan, no upitno je u kakvom će stanju biti Ivica, hoće li u ići ravno iz Zagreba ili će prije odraditi nekoliko treninga - kaže glasnogovornik Saveza Nenad Eror. U Sestriereu i Kranjskoj Gori, utrkama koje slijede, Ivica je već pobijeđivao.
- Sestriere nosi jako lijepe uspomene, Kranjska Gora također. Vrlo su bitna sljedeća dva vikenda. Do kraja je ostalo jedanaest utrka, nema tu kalkulkacija, neće ni konkurencija kalkulirati. Svi love prvo mjesto, ja ga trebam braniti - rekao je trenutno vodeći skijaš Svjetskoga kupa, koji pomalo žali za SP-om:
- Mala tuga postoji, ali moram biti donekle spreman za Sestriere. Utjeha mi je i što već imam zlato sa Svjetskog prvenstva iz St. Moritza. Svjetski kup mi je ipak prioritet.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare