To je to što me zanima!

Ivica Križanac kao špica: Saturnu zabio 'škaricama'!

Hrvatski branič u dresu Zenita zabio je prvi gol u pobjedi svoje momčadi na domaćem terenu protiv Saturna iz Ramenskoea. Zenit je pobijedio 2-1
Vidi originalni članak

U St. Peterburg je stigao Saturn iz Ramenskoea, momčad koja je u prvom kolu stradala 3-0 od Tomasovog Rubina. Tom društvu očito ne leže najbolje hrvatski braniči, jer i ovoga puta je jedan naš defenzivac povukao ključan potez na samom startu. U 9. minuti Zenit je dobio slobodnjak na desnoj strani, lopta je išla na peterac. Golman Saturna nespretno je reagirao i odbio loptu u 'svijeću'. Došla je do Ivice Križanca, koji se sjajno snašao i 'škaricama' ugurao loptu u mrežu.
Omišanin Križanac u Zenitu je od 2005. godine i igra svoju posljednju sezonu u St. Peterburgu. Protiv Saturna je odigrao svoju 64. utakmicu za Zenit, a gol koji je zabio njegov je četvrti po redu. Ni inače ne zabija previše golova, ovaj mu je gol bio tek deveti u karijeri.
Zenit je protiv Saturna vodio idućih 26 minuta, sve do gola Marka Topića, napadača iz Orašja koji je sredinom devedesetih nosio dresove tadašnje Croatije, a kasnije i Varteksa. Zenitu je pobjedu u premijernom ovosezonskom nastupu donio turski napadač Fatih Tekke golom u 66. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_3595 22.03.2009.

    BRAVO Križanac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare