To je to što me zanima!

Ivica: Ma teško ću se spustiti niz Sljeme u kupaćim gaćama

Nitko na početku ove sezone nije niti mogao sanjati da ću biti među tri najbolja u superveleslalomu. I zato sam sretan s ovim rezultatima, rekao je Ivica Kostelić...
Vidi originalni članak

Žao mi je što su otkazali superveleslalom. Šteta, jer staza mi je jako odgovarala, rekao je Ivica Kostelić u foajeu hotela Sunstar u Lenzerheideu.

Na Kostelićima niti traga razočarenju što im je izmaknuo Mali kristalni globus. Ivica je bio odlično raspoložen, a njegov otac Ante dva stola dalje trenirao je belu i pobjeđivao.

- Nitko na početku sezone nije niti mogao sanjati da ću biti među tri najbolja u superveleslalomu. I zato sam sretan s ovim rezultatima - rekao je Ivica, kojeg je na trenutak prekinuo Mirko Đinić, predsjednik Udruge Hrvata u Churu, te ga je pozvao na svečanost u subotu u sportsku dvoranu gdje se očekuje tisuću naših iseljenika.

- Volio bih se družiti, ali vidjet ću hoću li stići. Treba ipak pripremiti koncert – nasmijao se 31-godišnjak.

Naš skijaš potom je pozvan na još jedno druženje, daleko originalnije. U utorak u 16 sati na “njegovo brdo”…

- Spuštanje niz Sljeme u kupaćim gaćama? Haha, teško izvedivo, gaće su mi na moru. Ali mogao bih se pojaviti I pozdraviti ekipu – dobacio je Kostelić, koji će sutra u 10 sati, ako vrijeme dopusti, startati u veleslalomu na završnici Svjetskog kupa u kišovitom Lenzerheideu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare