To je to što me zanima!

Ivica na postolju: Kostelić se vratio trećim mjestom!

Poništeni veleslalom nije ostavio posljedice na Ivicu Kostelića. Odličnim trećim mjestom u slalomu u Adelbodenu dokazao je da je spreman za vrh
Vidi originalni članak

Nakon razočaranja poslije poništenog veleslaloma u subotu, Ivica Kostelić osvojio je odlično treće mjesto u slalomu u švicarskom Adelbodenu! Za pobjednikom Francuzom Julienom Lizeoruxom zaostao je 0.80 sekundi, dok je drugi bio Austrijanac Marcel Hirscher. Odličnim vožnjama začepio je usta kritičarima koji su tvrdili da Ivica nije potpuno spreman nakon što je izletio na sljemenskoj trci.
- Koljeno je izdržalo 'kuštranje' po tvrdom terenu i nije me boljelo - rekao je Kostelić nakon trke.
U prvoj vožnji je zauzeo treće mjesto, dok bi mu plasman na kraju i bio puno bolji da je uspio zadržati prednost u drugoj vožnji jer su vodeći Hargin i Raich pokvarili plasman, dok je Herbst izletio.
- U drugom 'laufu' sam imao malo problema. u donjem dijelu sam imao rezerve zato sam malo sporije vozio, ali sam imao sreće - zaključio je Profesor i najavio slalom u Wengenu.
Kostelić zauzima četvrto mjesto u poretku slaloma sa 140 bodova. Dalibor Šamšal i Natko Zrnčić-Dim nisu uspjeli ući u drugu vožnju.

Svjetski kup, Adelboden, slalom
1. Julien Lizeroux  1:51.88
2. Marcel Hirscher +0.34
3. Ivica Kostelić     +0.80





Idi na 24sata

Komentari 11

  • Iskrena 10.01.2010.

    NIKADA NEĆEŠ BITI PROFESIONALAC! IMA BOLJIH SKIJAŠA OD TEBE! ISKRENA SAM I SAMO ISKRENA!

  • Franky01 10.01.2010.

    TO IVICE ! SAMO NAPRIJED.

  • crnilabud 10.01.2010.

    ...sprema ko švabo u 2sv.rat ...BRAVO!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare