To je to što me zanima!

Ivica: Nemam opterećenja, ali u slalomu hoću medalju!

Pred Kostelićem su u Vancouveru još olimpijski veleslalom i slalom, njegova 'najjača' disciplina pa nas na Zimskim igrama očekuje još uzbuđenja
Vidi originalni članak

Ivica Kostelić je i dan nakon osvajanja srebrne medalje u superkombinaciji glavni hrvatski junak. Ivica je osvojio svoju drugu olimpijsku medalju te nakon svih problema i ozljeda u karijeri, opet dokazao da je veliki skijaš. Medalja iz Vancouvera draža mu je od one prve koju je osvojio prije četiri godine.
- Ovo je drukčije od Torina. U Torinu je moja medalja bila iznenađenje, a ovdje sam došao u ulozi favorita. Svi su gledali u mene, osjećao sam težinu na leđima. Pao mi je kamen sa srca. Nema ljepšeg trenutka nego kada shvatite da ste ostvarili rezultat kakav ste priželjkivali. Upravo zato legao sam u cilju kako bih uživao i zauvijek pamtio ovaj osjećaj.
Kostelić ima medalju, a pred njim su još veleslalom i njegova 'najjača' disciplina, slalom.
- Siguran sam da ću skijati dobro, jer više nemam opterećenja. U slalomu moj je cilj medalja - zaključio je Ivek.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • innelli 22.02.2010.

    Mogao bi on i osvojiti medalju, odličan je skijaš. Ako i ne osvoji, nema veze. Dosta radosti smo doživjeli od njega i bez toga.

  • possesed 22.02.2010.

    ..samo naprijed Ivča..

  • HUMI 22.02.2010.

    Naprid i sritno....Hvala ti što si nam priuštija onoliki ponos dok smo te gledali..Da na tren zaboravimo na afere oko nas..

Komentiraj...
Vidi sve komentare