To je to što me zanima!

Naslijedio Nenu Kljaića: Ivica Obrvan je novi trener Zagreba

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac Ivica Obrvan novi je trener rukometaša Zagreba. Obrvan je s rukometnim prvacima Hrvatske potpisao na dvije i pol godine
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac Ivica Obrvan novi je trener rukometaša Zagreb Croatia Osiguranja. Obrvan je s rukometnim prvacima Hrvatske potpisao na dvije i pol godine te je naslijedio Nenada Kljajića koji je jučer dobio otkaz.

- Njegovi su uvjeti bili najprihvaljiviji. Bio je vrlo dobar igrač Zagreba, a svojim je dosadašnjim trenerskim radom zaslužio da mu se pruži prilika. Očekujemo da će ispuniti očekivanja nas i naših navijača - rekao je Bartol Kaleb na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj je predstavljen novi trener. U klub se vratio i Božidar Jović koji će od sada biti tehnički direktor.

Hrvatski prvak pred novog je trenera stavio imperativ osvajanja duple domaće krune te što bolji rezultat u Ligi prvaka.

- Dodat ću neke svoje novitete u rad, a od prijašnjeg trenera ću usvojiti ono što je bilo dobro. Drago mi je da sam ovdje, došao sam s jasnom vizijom koju ću pokušati realizirati. Zagreb je jedan od najorganiziranijih klubova na svijetu - rekao je novi trener Zagreba.

Najveći trenerski uspjeh Ivice Obrvana je zabilježio kao trener/igrač Metkovića s kojim je 2000. godine osvojio Kup EHF. Nakon toga uspješno je vodio slovensko Gorenje Velenje s kojim je s trona skinuo Celje te osvojio naslov prvaka Slovenije.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • tužni šokac 03.02.2011.

    protivnici gopca

  • Alphabet365_1 02.02.2011.

    SANJATE LI VELIKI DOBITAK NA KLADIONICI??? TEŠKO JE ODJEDNOM, ALI NAŠOM IGROM I SISTEMOM MOŽETE ZARADITI PROSJEČNU HRVATSKU PLAĆU MJESEČNO! POGLEDAJTE U KAKVOJ SMO FORMI!!! Naša misija je vaš deblji džep! alphabet365 . bloger . hr (spojeno)

  • 8kolzym4 02.02.2011.

    bas me zanima ko daje minuse komentarima koji su protiv gobca??

Komentiraj...
Vidi sve komentare