To je to što me zanima!

Ivica Olić: Ako izgubimo u Dortmundu, bit će pakao

U redovima Bayerna posljednjih dana vlada velika nervoza. Pobjeda protiv Basela u LP je donijela malo olakšanje, ali situacija u prvenstvu nije lijepa
Vidi originalni članak

Nakon šest kola Bavarci su tek na devetom mjestu s po dvije pobjede, remija i poraza u Bundesligi. Za vodećim Mainzom zaostaju već deset velikih bodova, a da stvar bude gora u nedjelju ih očekuje gostovanje kod zahuktale Borussije Dortmund koja u prvenstvu ima pet pobjeda u nizu. Uz to je, uz vodeći Mainz, primila samo pet golova, najmanje u ligi, a Bayern se s druge strane muči u napadu. Zabio je samo pet golova, jednako kao i slabašni Köln i Nürnberg. Svjestan je i hrvatski napadač Ivica Olić da bi nedjeljni poraz u Dortmundu izazvao pravi potres u klubu.
- Moramo se natjerati do vlastitih granica. Ako izgubimo, bit će pakao - priznao je Olić za Bild.
Najveći Bayernov problem trenutačno je u napadu - Olić, Klose i Gomez ove sezone u Bundesligi nisu još nijednom pronašli put do suparničkih mrežu.
- Ne mogu reći zašto nam napad ne funkcionira. Možda trebamo igrati drugačije, otkriti neku drugu snagu. Bez Riberyja i Robbena moramo na drugačiji način dolaziti u šanse. Moramo kreirati više prilika - zaključio je hrvatski reprezentativac.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Srbin 01.10.2010.

    Znaci za vikend sigurica na Borussiu !

  • Frank Ribery 01.10.2010.

    ivica20002000-al zabije!!

  • trocaderro 01.10.2010.

    zar se nadate pobjedi u dortmundu? Ima da vas borussia demolira!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare