To je to što me zanima!

Ivica Olić ispao je iz prve postave i sjest će na klupu!

Od četvorice do sad standardnih ofenzivnih prvotimaca (Robben, Müller, Olić i Gomez), Van Gaal se odlučio iz prve 11-orice maknuti baš Olu
Vidi originalni članak

Ono što je visjelo u zraku napokon se dogodilo: Ivica Olić više nije član udarne 11-orice Bayernove momčadi. Morao je hrvatski nogometaš napraviti mjesto Francku Riberyju. Prvu zvijezdu i najskupljeg nogometaša u svlačionici nizozemski trener Louis van Gaal prvi će put od listopada prošle godine od prve minute na travnjak izvesti u srijedu u minhenskom dvoboju četvrtfinala Njemačkog kupa protiv drugoligaša Greuther Fürtha. Od četvorice dosad standardnih ofenzivnih prvotimaca (Robben, Müller, Olić i Gomez), Van Gaal se odlučio iz prve 11-orice maknuti 30-godišnjeg Hrvata. Olić će tako morati čekati pad forme, umor ili ozljedu nekog od konkurenata.
- Ako moram iz momčadi, prihvatit ću trenerovu odluku, iako zbog nje neću biti sretan – izjavio je Olić za minhenski Abendzeitung.
U sve je četiri utakmice proljetnog dijela Bundeslige Olić bio mijenjan u drugom poluvremenu, od čega ga je Francuz mijenjao u tri posljednja dvoboja. Prošle subote kod Wolfsburga (3-1 pobjeda Bavaraca) Ribery je umjesto Hrvata ušao već na početku drugog poluvremena.
- To mi je trener najavio već uoči početka utakmice – priznao je Olić. 'Unatoč pobjedničkoj seriji kluba, koja je startala i neprekinuto traje s njegovim ulaskom u momčad, unatoč vrlo stabilnim igrama, Olić seli na klupu. Hrvat je timski igrač, nije egoist. Takve tipove Van Gaal voli najviše', piše Abendzeitung. Bayern će u nastavku sezone imati gust raspored u prvenstvu, kupu i Ligi prvaka. Minuta za Olića sigurno će biti.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • tgrlica 09.02.2010.

    protiv juventusa kad mu je spasio živu glavu i cijelu sezonu pisali su hvalospjeve o njem čak i sam Beckenbauer je priznao da je ola čudo i da se tako igra za Bayern, a sad nekoliko dana poslje odi na klupu i čekaj priliku. niste normalni stvarno. Bayern je sa onom utakmicom u Torinu zaradio 20 milijuna eura, da nisu imali Olića onako dobrog pito bi ih kako bi prošli tamo. Ola care.

  • torcida_dinamo 09.02.2010.

    a nije vala ni triba otic u mali klub

  • Sick Sick Bastard 09.02.2010.

    Dadada, ribery se zajeba...a, a Olić se ubija za momčad, svaka im čast, kreteni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare