To je to što me zanima!

Ivica Olić kritizira: E moj treneru, loša ti je taktika

Trebali bismo, po mom mišljenju, protiv bunkera koji igraju suparnici igrati s još jednim u napadu, kritizirao je Ivica Olić taktiku Louisa van Gaala
Vidi originalni članak

Bayern na početku sezone ne igra dobro, nakon pet kola Bundeslige imaju osam bodova i na 8. su mjestu. Imaju samo jednu pobjedu u pet kola i to je znak za uzbunu u Bavarskoj. Zabrinut može biti i hrvatski izbornik Slaven Bilić jer Ivica Olić više nije standardan u Van Gaalovoj momčadi. Naš je napadač u njemačkim novinama prozvao nizozemskog stratega.
- Ostali smo bez Riberyja i Robbena, brzih igrača na krilu. Trebali bi, po mome mišljenju, protiv suparničkih bunkera igrati s još jednim napadačem - rekao je Ola i nastavio:
- Napadači lakše dolaze u prilike kad nisu usamljeni u kaznenom prostoru. Tako je bilo i protiv Rome. U dvije utakmice nisam imao nijedan šut prema golu, a to je najgore što se može dogoditi napadaču - objasnio je Ola loš start u novoj sezoni i dodao kako ipak osjeća da mu mora krenuti.
Ivica je priznao razočaranje Van Gaalovim posljednjim odlukama:
- Tužan sam što stalno ne igram u prvoj momčadi, ali u prošlom kolu protiv Hoffenheima ušao sam s klupe i osjetio istu onu želju kao da sam startao od prve minute. Kritike su, izgleda, brzo urodile plodom, jer je nizozemski trener protiv Mainza, u 6. kolu Bundeslige, Olu stavio u prvi sastav. Od prve minute je na poziciji lijevog bočnog zaigrao i Danijel Pranjić. No nije to pomoglo Bayernu koji je izgubio od Mainza.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • fzd 26.09.2010.

    @turbo x- bice za 1 remi su dobili 2 boda da ne budu tuzni hahaha

  • skeletor83 26.09.2010.

    ja mislin ola da si ti svoje odigra u bayerna kad se vrate robben i ribery vise nećes igrat a i nemas tamo mista

  • turbo x 26.09.2010.

    Ako nakon pet kola imaju 8 bodova i imaju samo jednu pobjedu kako je moguce u ostala cetiri kola ubrati 5 bodova???

Komentiraj...
Vidi sve komentare