To je to što me zanima!

Ivica Olić tužan zbog boda, Šimunić se ne ljuti na suce

Sudac nije vidio naš čisti gol, govori Joey Šimunić nakon prvenstvenog debija za Hoffenheim. Ivica Olić je zabio prvijenac, ali Bayern nije pobijedio
Vidi originalni članak

Bayern je uložio milijune, doveo velika pojačanja... Ali u prvom kolu nisu pobijedili, kod Hoffenheima su odigrali 1-1.
- Po prilikama, mi smo trebali slaviti. Ali moji su igrači u prvom poluvremenu zaboravili kako se igra vrhunski nogomet. U nastavku je bilo malo bolje - rekao je trener Bayerna Louis van Gaal, iako je njegova momčad gol zabila baš u prvom poluvremenu. I to nakon lijepe akcije, Pranjić je dodao za Olića, koji je zabio ljevicom.
- Nije loše, prva utakmica i odmah prvi gol - rekao je Olić, a onda duboko uzdahnuo:
- Tužan sam jer nismo pobijedili, ne možemo biti zadovoljni ovim ishodom. Iako, i bod je dobar na ovako teškom gostovanju.
A još je i bolji ako se zna da je Bayern trebao izgubiti ovu utakmicu. U 7. minuti utakmice Joey Šimunić je pucao glavom nakon kornera, lopta se od stative odbila dobrih pola metra iza linije, ali suci to nisu vidjeli. Rensing je spasio i Šimunić nije priznat regularan gol.
- Sudac nije vidio čisti gol, razljutilo je to i nas na terenu i naše navijače. Tako je to, i to je nogomet - mirno je rezonirao Šimunić.
- Protiv Bayerna je 1-1 jako dobar rezultat, iako bi sve bilo drugačije da smo imali malo sreće u prvom poluvremenu - dodao je hrvatski reprezentativac. Sva trojica su očito u punoj formi za Minsk, a to nam je posebno važno.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • _marin32_ 09.08.2009.

    http://hr.test-iq.com/#114704

  • Philly76 09.08.2009.

    bravo oliću,pranjiću i šimuniću... samo tako nastavite i budite spremni za bjelorusiju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare