To je to što me zanima!

Ivica Olić: Uživam i želim da ovo potraje što dulje

Moram priznati da što ih više gledmo, to manje znamo o njima. Nepredvidljivi su, a nisu uopće slaba momčad, tvrdi napadač Ivica Olić
Vidi originalni članak

Nema neke posebne tajne kako dugo održavam formu. Jednostavno, u zadnjih godinu i pol dana nisam propustio gotovo nijedan trening, nijednu utakmicu. To me drži u formi, stvarno sam zadovoljan, govori Ivica Olić, novi junak hrvatskih navijača. On je još do prije nekoliko mjeseci bio antiheroj, igrač kojega je malotko cijenio.
- Valjda svi imamo takvih faza u karijeri, uspona i padova. I bilo ih je puno u mojoj karijeri, ali naviknuo sam se na to, to je normalno. Otkad sam u Njemačkoj, vratio sam se u reprezentaciju, opet postao stalni član udarnog sastava. Stvarno uživam na ovom Euru, u reprezentaciji i samo želim da to što dulje potraje.
Na putu prema nastavku užitka stoji Turska, svi tvrde da smo favoriti.
- Moram reći da što ih više gledamo, to manje znamo o njima, ha-ha. Nisu uopće slaba momčad, štoviše, nepredvidljivi su. Imaju nekoliko odličnih pojedinaca, ali ne mislim da nas mogu iznenaditi. Jedino bi nas iznenadili da stave 12 igrača u igru, ali to baš i nije moguće, ha-ha.
Olić je najbrži igrač Eura, kažu statističari.
- Lijepo je to čuti, iako ne znam kako su to mjerili. Posebno mi je drago da nakon ozljede nisam izgubio na brzini. Premda, mislim da sam na SP-u u Japanu bio brži - dodao je Olić.
Vedran Ćorluka bi sada smanjio eurofiju.
- Na sjajan način smo ušli u četvrtfinale, ali to treba zaboraviti, pred nama je jedna utakmica. Oni su pokazali da imaju karakter kad su se dvaput uspjeli vratiti do pobjede. Ali mi mislimo samo o nama, a ne previše o njima. Dobri smo, možda i bolji od njih, ali u ovoj fazi nema favorita - kaže Čarli.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Vittela 18.06.2008.

    mi jos vise uzivamo i samo neka potraje.... idemo sa vjerom da mozemo, hocemo, znamo, naprijed!

  • Matija-1991 18.06.2008.

    olić je legendaaaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare