To je to što me zanima!

Ivica: Rezultat sezone je stigao baš u pravo vrijeme

ZAGRIJAVANJE ZA SLALOM: Ivica Kostelić vrlo je zadovoljan 7. mjestom u veleslalomu, kaže da ga je ohrabrilo uoči slaloma predzadnjeg dana Igara
Vidi originalni članak

Superkombinacijsko srebro bilo je više od same olimpijske medalje. Nakon njega, nestao je teret s Ivičinih leđa, nekakav minimum je već ostvario, sad se može skijati za svoj gušt.
Vidjelo se to i u veleslalomu, barem u drugoj vožnji. Istovremeno je djelovao opušteno i agresivno. Deseto mjesto iz prve vožnje pretvorio je u konačno sedmo, što mu je najbolji veleslalomski doseg na Olimpijskim igrama, ali i uopće ove sezone.
- Najbitnije je da je najbolji rezultat stigao kad najviše treba. Vrlo je ohrabrujuće uoči slaloma - rekao je Ivica Kostelić.
Za pobjednikom, Švicarcem Jankom, zaostao je sekundu i pet stotinki. Medalja mu je pobjegla za 44 stotinke, objektivno nije imao šanse da je osvoji, no ipak žali što nije bio koju stotinku brži.
- Samo me osam stotinki dijelilo od petog mjesta. Mogao sam i brže, ali i ovako je bilo baš OK - izjavio je naš najbolji skijaš.
U subotu će u slalomu maksimalno napadati, zadovoljan je i kakvoćom snijega te je spreman za pravi rezultat. Medalju? Nije nemoguće, puno puta je to dokazao.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mirni1 25.02.2010.

    Bravo! vrhunski sportaš..........bravo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare