To je to što me zanima!

Ivica: Stazu u Hinterstoderu ne poznajem, to će mi biti izazov

Ivica Kostelić, vodeći skijaš svijeta, nove bodove tražit će u subotu u Hinterstoderu. Vozit će Kostelić superveleslalom za koji je baterije napunio skijajući na Sljemenu
Vidi originalni članak

Odlično sam se odmorio. Napunio sam baterije. Zaista se sjajno osjećam, rekao je Ivica Kostelić, najbolji skijaš svijeta, koji je pet dana proveo u Hrvatskoj.

Iza njega je fantastičan siječanj. Čak 999 bodova i prvo mjesto prometnuli su ga u prvog favorita Svjetskog kupa.

- Znao sam da će dosta toga ovisiti o siječnju, no ovakvom se raspletu nisam ni u najluđim snovima nadao - izjavio je 31-godišnji Zagrepčanin.

Kompletna muška reprezentacija odradila je na Sljemenu posljednji trening uoči nove utrke Svjetskog kupa. Zajedno su trenirali Ivica Kostelić, Natko Zrnčić Dim, Dalibor Šamšal i Tin Široki.

- Uvjeti su bili odlični. Trenirali smo svi skupa, a na kraju treninga odvojili smo vrijeme za slikanje s djecom skijaških početnika vrtićke dobi, kao i s navijačima koji su se zatekli na Sljemenu - rekao je naš skijaš i nastavio:

- Zaista se dobro osjećam prije odlaska u Hinterstoder gdje nikad nisam bio i ne poznajem stazu. Nadam se samo da nije preravna. Bit će to još jedan velik izazov za mene.

Ivica i Natko danas će nastupiti u superveleslalomu. Prije dva tjedna oduševio je u istoj disciplini u čuvenom Kitzbühelu.

- Tamo je bilo i dosta sreće. Neću se zamarati mislima o pobjedi. Bit će što bude - rekao je Ivica.

Naš najbolji sportaš u nedjelju će nastupiti i u veleslalomu.

- Cilj je skijati opušteno u obje discipline i skupiti što više bodova. Nakon te utrke bit će duga pauza i bilo bi lijepo uzeti što više bodova - zaključio je Kostelić.

Već sljedećeg tjedna starta Svjetsko prvenstvo u Garmisch-Partenkirchenu. Već je bio svjetski prvak i sigurno je da mu Njemačka nije u prvom planu...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Tvoj-Spas 05.02.2011.

    ŽELIŠ ZNATI KAKO NAJLAKŠE ZARADITI BEZ TRUDA ? UPIŠI U GOOGLE VISION1X2 I SAZNAJ SVE !

  • Madridista007 04.02.2011.

    Ajmooooooooooo Ivoooooo ajmmmooooooooo po noveeeee bodoveeeee!!!Samo da nebude neka pizdarija ili nedaj Bože ozljede!!

  • No NaMe_4 04.02.2011.

    Uopće ne treba riskirat. Odskijat sigurno i uzet bodove. Netreba forsirat da ga opet ne zadesi kakva ozljeda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare