Obavijesti

Sport

Komentari 3

Ivica: Stazu u Hinterstoderu ne poznajem, to će mi biti izazov

Ivica: Stazu u Hinterstoderu ne poznajem, to će mi biti izazov
1

Ivica Kostelić, vodeći skijaš svijeta, nove bodove tražit će u subotu u Hinterstoderu. Vozit će Kostelić superveleslalom za koji je baterije napunio skijajući na Sljemenu

VIDEO

Odlično sam se odmorio. Napunio sam baterije. Zaista se sjajno osjećam, rekao je Ivica Kostelić, najbolji skijaš svijeta, koji je pet dana proveo u Hrvatskoj.

Iza njega je fantastičan siječanj. Čak 999 bodova i prvo mjesto prometnuli su ga u prvog favorita Svjetskog kupa.

- Znao sam da će dosta toga ovisiti o siječnju, no ovakvom se raspletu nisam ni u najluđim snovima nadao - izjavio je 31-godišnji Zagrepčanin.

Kompletna muška reprezentacija odradila je na Sljemenu posljednji trening uoči nove utrke Svjetskog kupa. Zajedno su trenirali Ivica Kostelić, Natko Zrnčić Dim, Dalibor Šamšal i Tin Široki.

- Uvjeti su bili odlični. Trenirali smo svi skupa, a na kraju treninga odvojili smo vrijeme za slikanje s djecom skijaških početnika vrtićke dobi, kao i s navijačima koji su se zatekli na Sljemenu - rekao je naš skijaš i nastavio:

- Zaista se dobro osjećam prije odlaska u Hinterstoder gdje nikad nisam bio i ne poznajem stazu. Nadam se samo da nije preravna. Bit će to još jedan velik izazov za mene.

Ivica i Natko danas će nastupiti u superveleslalomu. Prije dva tjedna oduševio je u istoj disciplini u čuvenom Kitzbühelu.

- Tamo je bilo i dosta sreće. Neću se zamarati mislima o pobjedi. Bit će što bude - rekao je Ivica.

Naš najbolji sportaš u nedjelju će nastupiti i u veleslalomu.

- Cilj je skijati opušteno u obje discipline i skupiti što više bodova. Nakon te utrke bit će duga pauza i bilo bi lijepo uzeti što više bodova - zaključio je Kostelić.

Već sljedećeg tjedna starta Svjetsko prvenstvo u Garmisch-Partenkirchenu. Već je bio svjetski prvak i sigurno je da mu Njemačka nije u prvom planu...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"