To je to što me zanima!

Ivica u slalomu uvijek u Top 5: Staza neće biti kao u Zagrebu

Na Sljemenu je snijeg bio mekan, ali u Adelbodenu će staza biti ledena i grbava, a to mi odgovara, rekao je Kostelić uoči pete slalomske utrke sezone u Adelbodenu
Vidi originalni članak

Prošavši kroz cilj druge vožnje veleslaloma, Ivica Kostelić se primio za glavu. Bio je ljutit što drugu vožnju nije odradio malo bolje, s kojom bi ostvario i bolji plasman od desetog mjesta.

- Dobro, u konačnici moram biti zadovoljan jer je malo nedostajalo da prije vremena završim utrku. Na devetim sam vratima pao na lijevi bok i imao sam jako puno sreće što sam se izvukao. Nakon tog pada nisam vjerovao u dobar rezultat - rekao je Ivica Kostelić koji će danas u Adelbodenu voziti slalom (10.30 i 13.30 sati). U prve četiri ovosezonske slalomske utrke Ivica nikad nije bio lošiji od petog mjesta. Dvaput je pobijedio, na Sljemenu je bio treći, a u Alta Badiji peti.

- Staza će biti drugačija nego u Zagrebu. Na Sljemenu je snijeg bio mekan, ali u Adelbodenu će staza biti ledena i grbava, a to mi odgovara.

Sljemenski kralj Marcel Hirscher pobijedio je i u veleslalomu u Adelbodenu najavivši da je, iako vozi samo dvije discipline, kandidat za Veliki globus.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Mozak 08.01.2012.

    Nek Ivica dobije sve kombinacije, ..a hoće, i nema zime..!

  • MrLego 08.01.2012.

    biti ce pakleno , on je peti i kasni i nesto stotinki ... sretno majstore ! :)

  • Cortez 08.01.2012.

    Hm...nije baš dobra 1. vožnja,ali tko zna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare