To je to što me zanima!

Ivica: Zadovoljan sam, ali me glupa greška stajala postolja

Osjećam se dobro, koljeno dobro funkcionira, a bio sam malo i ohrabren dobrom vožnjom u spustu. Sve u svemu sam zadovoljan današnjim nastupom, rekao je Ivica
Vidi originalni članak

Dobra vožnja, ali glupa pogreška me koštala postolja. No i ovim rezultatom sam zadovoljan, jer sam do sada u Kvitfjellu u super G-u bio najbolji 29, rekao je Ivica Kostelić nakon osmog mjesta u pretposljednjem super G-u sezone. Iako je tim osmim mjestom pao u poretku superveleslalomaša Ivica je zadovoljan današnjom utrkom. Prije finala u Lenzerheideu Kostelić je treći u borbi za mali Kristalni globus u super G-u.

- Osjećam se dobro, koljeno dobro funkcionira, a bio sam malo i ohrabren dobrom vožnjom u spustu. Sve u svemu sam zadovoljan današnjim nastupom - zaključio je Ivica.

U obitelji Kostelić očito nema mjesta euforiji iako je Ivica ovaj vikend ostvario najveći svoj sportski uspjeh u karijeri. Uzeo je veliki Kristalni globus, već od ranije ima mali u superkombinaciji, favorit je za mali u slalomu te se bori za onaj u super G-u. Nevjerojatna sezona koja nas je podsjetila na neponovljive uspjehe najbolje hrvatske sportašice u povijesti Janice Kostelić.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • most wanted 14.03.2011.

    svaka cast ivice na ucinjenom al de bogati vise prestani sa tim mala greska pa svi koji ne budu na postolju mala greskica ih sjebe (mislim na dobre skijase)

  • Wayne 14.03.2011.

    uzvišeni2 - zamišljam te ko jednog klinca, žvaljavog klinca koji želi samo pozornosti

  • uzvišeni2 13.03.2011.

    neznas skijat

Komentiraj...
Vidi sve komentare