To je to što me zanima!

Zrnčić 11. u Wengenu, Ivica osvojio prve bodove u sezoni

Ivica Kostelić i Natko Zrnčić Dim nastupili su u Wengenu u kombinaciji. Ivica je bio 24. i osvojio je sedam bodova. Natko je završio kao 11. nakon spusta i slaloma...
Vidi originalni članak

Ivica Kostelić završio je na 24. mjestu u kombinaciji u Wengenu i osvojio je sedam bodova što su mu prvi bodovi u sezoni. Natko Zrnčić Dim bio je brži. On je bio 11. nakon spusta i slaloma u švicarskom skijalištu. Slavio je Norvežanin Kjetil Jansrud ispred sunarodnjaka Aksela Lunda Svindala, a Adrien Theaux je bio treći.

Ivica Kostelić i Natko Zrnčić Dim imali su velik zaostatak nakon spustaškog dijela kombinacije. Profesor je u svom omiljenom Wengenu zaostajao 3.69 sekundi za vodećim Akselom Lundom Svindalom. Natko Zrnčić Dim bio je nešto bolji. On je kasnio 2.57 sekundi za Norvežaninom nakon slaloma u Wengenu.

Oproštaj kralja

Ivica Kostelić će i u nedjelju nastupiti u slalomu. Bit će to vjerojatno njegov oproštaj od Wengena u kojem je imao nezaboravne nastupe i u kojem je njegovo ime duboko urezano u povijest jednog od najpopularnijih skijališta na svijetu.

Nitko od svjetskih skijaša nije osvojio više od našeg Ivice u tom švicarskom skijalištu. Kostelić je šest puta slavio u Wengenu i 13 puta je bio na postolju.

Ivica je najavio kako će se na kraju sezone vjerojatno oprostiti od skijanja.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • funNo1 15.01.2016.

    čestitke natku, i ivici....treba vozoti taj spust...kako je bank(vrlo dobar i iskusan skijaš) pao u cilju, od iscrpljenosti...još su ga 'zabetonirali' ...svaka čast!!!

  • sonicc29 15.01.2016.

    Natko je mogao biti u Top 5 da nije napravio grešku na zadnjoj strmini.. a i slalom je bio više postavljen za spustaše,a to se vidi i na postolju.. Ivica je došao do prvih bodova u sezoni,usprkos klasičnom sporom slalomu.. šteta za Maxa što nije uspio osvojiti bar neki bod,ima puno potencijala i u spustu i u slalomu..

  • vragmali 15.01.2016.

    jbt tolko niti ja u SC16 ne zaostajem za vodećim u Wengenu

Komentiraj...
Vidi sve komentare