To je to što me zanima!

Ivičina agonija se nastavlja: Kostelić izletio u Adelbodenu

Kostelić je imao broj 47 i morao je riskirati po već uništenoj stazi kako bi ostvario koliko, toliko dobar rezultat. No rizik mu se nije isplatio. Nije završio prvu vožnju...
Vidi originalni članak

Ivica Kostelić ostao je bez druge vožnje slaloma u Adelbodenu, u kojem je prije pet godina slavio i krenuo u pohod prema osvajanju Velikog kristalnog globusa. Ivica je izletio u prvoj vožnji. Kostelić je imao broj 47 i morao je riskirati po već uništenoj stazi kako bi ostvario koliko, toliko dobar rezultat i osvojio bodove.

No rizik mu se nije isplatio. Ništa bolji nije bio ni Filip Zubčić koji je također izletio sa staze. Filip je imao startni broj 66. Natko Zrnčić-Dim završio je utrku, ali s više od pet sekundi zaostatka.

Rus Horošilov vodio je nakon prve vožnje s 24 stotinke prednosti ispred Hirschera i sa 32 stotinke boljim vremenom od Kristoffersena. Na kraju je ipak slavio Kristoffersen. Hirscher je završio drugi sa šest stotinki zaostatka, a treći je bio Aleksandar Horošilov.

Nedavno se Ivica povjerio najbližim suradnicima da ozbiljno razmišlja o kraju karijere, možda već u siječnju, no onda je prelomio i odlučio da će završiti karijeru. 

Nakon svih uspjeha i sretnih trenutaka koje nam je priuštio zajedno sa sestrom Janicom, možemo samo reći, Ivice, skijaj koliko te volja, bio ti prvi ili posljednji...

Idi na 24sata

Komentari 69

  • zgbuco 10.01.2016.

    Po čemu nas je zadužio? Mene sigurno nije. budite realni i recite jednom da je star za ovu vrstu sporta. I oni sa manje godina i manje ozljeda su se povukli na vrijeme. Zar nije sramota da je zadnje dvije godine proglašen sportašem godine, a nije postigao ništa? Ako je netko legenda u obitelji Kostelić, onda je to Janica, a nikako Ivica. Nije niti do koljena sestri.

  • 10.01.2016.

    no onda je prelomio i odlučio da će završiti sezonu ...

  • Samo pošteno 10.01.2016.

    Jel se on zove Iviča ili Ivica?

Komentiraj...
Vidi sve komentare