To je to što me zanima!

Ivković: Oršiću je jako teško, ne odgovara mu ovo. A Ljubičića bi baš bilo neozbiljno komentirati

Pozitivno je što je Dinamo prerastao onu momčad koja je ušla u Ligu prvaka i svi su se poigrali s njom. Ove sezone Dinamo je igrao, ali to nije bilo dovoljno za nešto više, rekao je Ivković
Vidi originalni članak

Ovo je maksimum maksimuma, s kvalitetom koju Dinamo ima. Oršić u ovom sustavu igra na poziciji koja mu ne odgovara i jako mu je teško, nema prostora za ono u čemu je najbolji. Ljubičića bi bilo neozbiljno i komentirati kad ne igra na svojoj poziciji, započeo je za HRT nakon poraza Dinama od Chelseaja (2-1) i ispadanja iz europe Tomislav Ivković.

POGLEDAJTE VIDEO Boysi su ostavili Engleze u šoku: Uništili su nas, toga ovdje nema

Hrvatski trener nije bio oduševljen potezima Ante Čačića koji se već tko zna koliko puta našao pred kritikama kolega koji trenutačno rade u medijima, a prilagođavanje pozicija igrača nije ih oduševilo. Tako Robert Ljubičić igra lijevog beka, a Mislav Oršić špicu, dok je Stefan Ristovski opet našao na stoperskoj poziciji.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači Dinama u Londonu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Njemu je ogromno optrećenje igrati lijevog beka, muči se, ne igra ono mjesto za koje su ga doveli. A mogao je... Tad bi više pridonio močadi jer Dinamo ima dosta problema u sredini. Sustav je to koji Dinamo uigrava samo kroz Ligu prvaka! Ni na treninzima ni u HNL-u, samo u Ligi prvaka! I čujem da igrači baš nisu oduševljeni njime... - zaključio je Ivković.

A na terenu je bila ista ona momčad koja je iznenadila Chelsea na Maksimiru i kad je Čačić ispao taktički mag jer je dao priliku da Petko i Oršić imaju trenutak magije. A i pitanje je kako bi ti igrači izgledali da su igrali i u domaćem prvenstvu te je novo pitanje koja je potreba uigravanja sustava s igračima koji neće igrati u Ligi prvaka. 

KOMENTAR Dinamova bajka trajala je tek 30 minuta, posljednje mjesto u skupini realnost je ove momčadi

No, o tom, potom. Dinamo je ispao iz Europe i vraćaju se u realnost HNL-a gdje i dalje imaju dobru prednost, ali su u padu. Da, Čačić bi mogao 'platiti' ako se u posljednja dva kola dogodi još pokoji kiks. A pitanje je što i koga očekivati na klupi Dinama? Vrijedi li uopće što mijenjati za nastavak prvenstva jer je Čačić nakon dolaska pokazao da može sve posložiti i biti dominantan u prvenstvu.

- Teško je reći nešto mudro. Ovo je četvrti najbolji rezultat Dinama u Ligi prvaka, najbolji je onaj 1998. godine kada je Dinamo osvojio osam bodova i drugo mjesto. Svaki bod u Ligi prvaka vrijedi, ono što je meni pozitivno da je Dinamo prerastao onu momčad koja je ušla u Ligu prvaka i koji su se poigrali s njom. Ove sezone Dinamo je igrao, ali to nije bilo dovoljno za nešto više - zaključio je na HRT-u.

VEZNJAK ZADOVOLJAN Mišić: Bili smo li-la sa svima, a Chelsea se nije šetao po terenu

Očekivanja su možda jednostavno bila prevelika. Onakva utakmica protiv Chelseaja dogodi se jednom, a ne može se svake godine ponoviti i Tottenham. Dinamo je napravio puno, a ispada kao da nije napravio ništa. Novac od nastupa u Ligi prvaka sjeo je na račun, a sad se vraćaju u realnost HNL-a. A o Ligi prvaka bi mogli pričati, ali duga je sezona u domaćem prvenstvu...

Idi na 24sata

Komentari 44

  • bobooo 03.11.2022.

    Realan komentar Ivkovića. Ljubičić očajan na lijevom beku,prolazili su pokraj njega kako su htjeli, Livaković sjajan,spasio nas nove blamaže!

  • MA1007_1 03.11.2022.

    Ovdje se uredno briše istina kad se upozorava na ponašanje na terenu nogometnog reprezentativca.

  • ujo5 03.11.2022.

    Nediraj te Brku.... Brko je više napravio ove sezone nego ovi kritičari cjeli život.... Idemo dalje sad hnl pa dogodine ponovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare