To je to što me zanima!

Ivković: Teško je više gledati da je čudo svaka lopta koju Joško Gvardiol doda. Pretjeruju...

Još nisam doživio da o jednom igraču tako pričaju i forsiraju ga, a u nogometu sam 50 i nešto godina. Ali drago mi je zato što je naš igrač, dodao je stručni komentator HRT-a
Vidi originalni članak

Branitelj naslova u Ligi prvaka, Manchester City, prvi je klub koji je osigurao nokaut fazu. Istog dana plasman među najboljih 16 osigurao je i Leipzig, dok su isto u srijedu ostvarili Real, Bayern, Inter i Real Sociedad. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Građani" su u 4. kolu grupne faze na Etihadu slavili 3-0 protiv Young Boysa i došli na maksimalnih 12 bodova, a u prvom sastavu Guardioline momčadi istrčala su oba Hrvata - Joško Gvardiol i Mateo Kovačić.

Predstavu Cityja u HRT-ovoj emisiji Lige prvaka komentirao je Tomislav Ivković koji smatra da javnost previše hvali najskupljeg braniča na nogometnoj tržnici.

TOTALNA DOMINACIJA Nevjerojatna statistika Cityja u Ligi prvaka. Ovo se dogodilo tek drugi put u posljednjih 9 godina LIGA PRVAKA City osigurao prolaz, Kovačić i Gvardiol igrali od prve minute. Ivanušec ušao s klupe u porazu

- Teško je više gledati da je čudo svaka lopta koju Gvardiol doda. Definitivno pretjeruju jer više nemam riječi. Još nisam doživio da o jednom igraču tako pričaju i forsiraju ga, a u nogometu sam 50 i nešto godina. Ali drago mi je zato što je naš igrač - kazao je Ivković pa prokomentirao Kovu:

- Kovačić je isto odigrao dobru utakmicu. Imao je fantastičan pas u prvom poluvremenu. Dobro su igrali, toliko lagano i jednostavno, čak je i Foden odigrao dobru utakmicu. Jednostavno su bili toliko dominantni.

DRAMATIČNA UTAKMICA VIDEO Ludnica u Kopenhagenu! United imao pobjedu u džepu, nevjerojatan preokret Danaca...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Skychaser 09.11.2023.

    U pravu je. Pretjeruje se.

  • nk bankomat iz sela zagreb bez mora 09.11.2023.

    jel ovo onaj sta je ispada 3 4 puta u drugu ligu i koji je primia onaj gol iz kornera IVKOVIC DELIJO

  • david111111 09.11.2023.

    Slazem se ovaj hype je sulud..rade tom decku medvjedu uslugu i unistit ce mu PR i menaderi karijeru..decko treba ponizno i tiho trenirat i odvest nas do europskog naslova neprelaznom igrom i kojim golom iz kornera plus uzet 4 lige prvaka s Cityem i cak i onda netreba pretjerivat nego bit na zemlji ali onda mozemo pricat o tom da je najbolji ikad..kao sto su radili Pique i Ramos skromno osvojili sve s klubom i repkom .

Komentiraj...
Vidi sve komentare