To je to što me zanima!

Ivković više nije na klupi Želje

Pola godine nakon što je preuzeo klupu sarajevskog premijerligaša, u dogovoru s klubom to je isto mjesto napustio naš trener Tomislav Ivković na kojeg uprava više nije računala
Vidi originalni članak

Preuzeo je Željezničar u teškoj situaciji, financijskih sredstava nije bilo, igrači su odlazili, loši rezultati dolazili sami po sebi, a sad je morao otići i - trener. Tomislav Ivković tako više nije trener sarajevskog premijerligaša pišu sportske.ba, ali još nije stigla službena potvrda iz kluba.

Ako je to istina, hrvatski je strateg na klupi Želje bio 21 utakmicu, od toga je slavio u sedam navrata, osam puta remizirao, a šest puta gubio. Ostavlja Željezničar na šestom mjestu nakon 19 odigranih utakmica nakon svih uspona i padova koje je imao s momčadi.

Nije imao mnogo prostora Ivković, morao je raditi s onim kadrom koji je bio u klubu, a nađe li se neki investitor pa se dogodi promjena u vrhu kluba, teško da bi on nastavio kao trener te je ovo bila jedina logična odluka u ovom trenutku. 

Podsjetimo, trenersku je karijeru započeo kao pomoćnik Zlatku Kranjčaru u Lourinhanenseu, reprezentaciji Hrvatske i Al-Shaabu. Kao glavni trener kreće u Međimurju, a od 2011. do 2016. bio je na čelu zagrebačke Lokomotive nakon čega odlazi u Saudijsku Arabiju gdje je vodio Faisaly, a bio je još u Rudešu, zaprešićkom Interu i Slaven Belupu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • astro-naut 22.12.2021.

    Ivkovicu VRIME JE🔴🔵 HŽV

  • 33beg33 21.12.2021.

    taj nigdje nije izdržao 6 mjeseci-0 trener

  • 21.12.2021.

    Evo njega u Dinamu

Komentiraj...
Vidi sve komentare