To je to što me zanima!

Ivo Grbić potpisao je za Atletico!

Završen je posao na relaciji Kajzerica - Wanda Metropolitano! Ivo Grbić (24) je i službeno potpisao za madridski Atletico dok je u Zagreb na dvije i pol godine stigao Alex dos Santos (21), dosad treći golman Madriđana
Vidi originalni članak

Gotovo je! Za Ivu Grbića (24) je na račun Lokomotive stiglo 3,5 milijuna eura, ali i zamjena u vidu mladog brazilskog golmana. Sad već bivši golman Lokomotive potpisao je ugovor s Atletico Madridom na četiri godine, a na njegovo bi ime u Lokose mogli stići i razni bonusi s kojima bi se vrijednost transfera mogla popeti sve do 6 milijuna eura.

- Sve je okončano i napravili smo veliki posao, svi smo zadovoljni. Odlazak Grbića u Atletico najveći je inozemni transfer našeg kluba. Doveli smo i vrlo dobrog, mladog i nadarenog vratara Atletica kao zamjenu za Grbića, a tijekom zaključenja ovoga posla dogovorili smo i buduću suradnju dvaju klubova - rekao je direktor Lokomotive Božidar Šikić za Sportske novosti.

 

Za Lokose će već protiv Rapida u pretkolu Europske lige moći braniti Alex dos Santos (21) koji je stigao u Zagreb umjesto Grbića. Donedavno treći golman Atletica potpisao je ugovor na dvije i pol godina, a ako dođe do njegove prodaje, Lokomotiva će imati pravo na 60% odštete.

Podsjetimo, prema Transfermarktu je Hajduk svojevremeno za Lovru Kalinića (30) dobio 3,1 milijun eura kada je prelazio u belgijski Gent pa je Grbić samim time i najskuplji golman prodan iz HNL-a u inozemstvo. U Atleticu je trenutno ponajbolji svjetski golman Jan Oblak (27) koji ima ugovor do 2023., ali mnogi europski klubovi interesiraju se za njegove usluge.

TRANSFERI UŽIVO Ništa od Bašića, Napoli je uzeo Bakayoka, Foyth u Villarrealu

Ivo će, bar zasad, biti drugi golman jer je Antonio Adan (33) po isteku ugovora napustio klub.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Krušo Hagur 21.08.2020.

    Sad će na posudbu u posljednji klub u Estoniji 🤣

  • Drito u glavu 20.08.2020.

    Tuzni Krušo, da se u nogometu odrzava svake godine SP i EP, kao u rukometu i vaterpolu, mozes li zamisliti koliko bi Hrvatska medalja imala? OPET ne koristis logiku i usporedjujes neusporedivo. Sportove u kojima dominiraju godinama 2-3 repke usporedjujes sa sportom u kojem dominira 10 repki? Kaj je s glavom, dečec? Jedini fanboy si ovdje ti, i to stranaca, jer smatraš da kao Hrvat (ako to uopce jesi, a i nije bitno) nisi dovoljno dobar. No to je vec poseban kompleks. I opet se služiš bapskom retorikom “kaj bi bilo kad bi bilo”. “da su nama Englezi ovo, mi bi njima ono”..Ali NISU. Da baka ima pim*ek, bila bi deda... Daj siđi s oblaka. Tako mozemo reci da Mandžo u finalu nije skrenuo loptu glavom u gol, da Griezman nije simulirao prekrsaj, Hrv bi bila prvak svijeta”. Ali NIJE. Svaka cast Francuzima, life goes on. Hrvatska JEST sila, u 25 god starosti nijedna zemlja nije toliko nije postigla, a ti vjeruj u kisele žabe, ako ce ti tako biti lakse. Imas problem balkanske naravi kaj mislis da moras biti u pravu. 5 ljudi te demantira, znas da nisi u pravu, ali i dalje ustraješ. Kao poduzetnik, nikada takvu osobu ne bih zaposlio. Sporo učiš i ne znas realno percipirati stvari. Pa se ljuti koliko hoces. To je takodjer činjenica.

  • 20.08.2020.

    "Za Lokose će već protiv Rapida u pretkolu Europske lige moći braniti Alex dos Santos..." Koliko ja znam Lokomotiva igra kvalifikacije Lige prvaka a ne Europske lige, ali treba pratiti nogomet da bi to znao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare