To je to što me zanima!

Ivo Josipović primio Kosteliće: "Napravili ste sportsko čudo"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ponosni smo i zahvalni na još jednoj medalji obitelji Kostelić. Ivica i njegova obitelj u Sočiju su napravili pravo sportsko čudo, rekao je hrvatski predsjednik Ivo Josipović
Vidi originalni članak

Ivica Kostelić vratio se u nedjelju iz Sočija. Ivica je srebrnom medaljom u superkombinaciji zaključio olimpijsku karijeru, a tom medaljom obitelj Kostelić postala je najuspješnija skijaška obitelj u povijesti zimskih olimpijskih igara.

Hrvatskog skijaša, njegovog oca i trenera Antu te izaslanstvo hrvatskog skijaškog saveza primio je predsjednik Ivo Josipović. 

- Ivica i njegova obitelj napravili su pravo sportsko čudo. Ponosni smo i zahvalni na još jednoj medalji obitelji Kostelić. Ivica je osvojio tri uzastopne medalje u superkombinaciji čime se danas ne može pohvaliti niti jedan sportaš na svijetu - rekao je Ivo Josipović.

Ivica je također bio zadovoljan. Nakon ne baš sjajne sezone, na Olimpijskim igrama u Sočiju osvojio je svoju četvrtu olimpijsku medalju.

- Ponosan sam što sam dao doprinos da se Hrvatska upiše među osvajače medalja - kazao je Ivica kojeg su na dočeku u nedjelju navijači rasplakali darom.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • vbuhac2 25.02.2014.

    kostelići su dosadni.

  • AnteG 25.02.2014.

    sram neka bude tog licemjera koji također ima zlatnu školjku u koju sere! A kad ne kaka tamo onda ovakim lažnim političkim glumatanjem truje narod! Sad on dijeli nagrade! PRed političku kampanju! Fuuuj! Što će nama uopće predsjednik! Njemu se živo fućka za Hrvate! Ništa živo nije ostvario od onih laži koji je izjavljivao pred prošlim mandatom! HRVATI trebaju ukinuti predsjednika jer to ne koristi ničem drugom već pranju ogromnih svota milijuna od koje ovaj ZAMPOVAC bogato i oholo živi! FUUUUJ! Hrvati ustanite na noge!

  • ObjektivniPromatrac 24.02.2014.

    Vidim minuse a i znam zasto. Jedino hrvatska zivi od sporta a i vidimo kako. Kontext je lako izvuci. Valjda jednom i hrvatima dodje ekonomija iz guzice u glavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare