To je to što me zanima!

Ivo Karlović: Moja kći premala je za avion, navija iz Miamija...

Ne volim kad netko zabije više asova od mene. Priznajem poraz, našalio se hrvatski tenisač Ivo Karlović nakon pobjede u drugom kolu Indoorsa protiv Blaža Kavčića...
Vidi originalni članak

Kad sam zadnji put zabio manje asova od protivnika? Hm, mislim da je to bilo protiv Monfilsa u Monacu 2008. godine. Dapače, tad mu nisam mogao zabiti niti jedan, rekao je Ivo Karlović nakon pobjede protiv Blaža Kavčiča u prvom kolu PBZ Zagreb Indoorsa.

Djevojčice su držale transparent “Ivo, zabij as”, ali Div sa Šalate nije baš bio u formi. Zabio ih je osam, a Slovenac deset!

- Priznajem poraz - našalio se duhoviti Zagrepčanin.

Sredinom rujna prošle godine dobio je kćer Jadu Valentinu. Nakon toga Ivo je osvojio dva Challengera, a nedavno je u Melbourneu igrao odličan meč u trećem kolu protiv Rogera Federera.

- Moja žena i kći nisu doputovale. Još je premalena za putovanje avionom. Navijaju od kuće - nasmijao se najviši igrač svijeta.

Karlovića sve više živciraju oni koji ga stalno prozivaju da nema ništa drugo osim servisa.

- Istina, moj servis je jedan od najboljih u svijetu i zato odskače od mojih ostalih udaraca. Ali to ne znači da mi je forhend loš, kao i volej, ‘slice’ - kazao je Ivo.

U Zagrebu nikad nije otišao dalje od četvrtfinala.

- Ne znam zašto je to tako. Podloga, koja je doduše malo sporija, trebala bi mi odgovarati. Možda pritisak? Ne znam - zaključio je 208 centimetara visoki Ivo.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Ajmooo0023 02.02.2012.

    tesko da si joj ti otac ako je premala

  • đony 02.02.2012.

    može još danas navijat i eto ćaleta kući

  • LiLu 02.02.2012.

    al je covjek kralj twitera sta je je !

Komentiraj...
Vidi sve komentare