To je to što me zanima!

Ivo Karlović u 2. kolu US Opena protiv Serre

Češki tenisač Jan Minar, 303. igrač svijeta, nije bio dorastao suparnik Ivi Karloviću u prvom kolu četvrtoga Grand Slam turnira u godini
Vidi originalni članak

Iako je prvi uspio oduzeti servis 207 centimetara visokom Hrvatu, tek potom ga je snašla nevolja: Karlović mu je do kraja meča uspio oduzeti za njega rekordnih pet servisa. U meč se Ivo vratio pri Minarovu serviranju za set, na 5-4 Čeha u prvom setu. Osvojio je “div sa šalate” tri gema (od toga dva breaka) u nizu te dobio prvu dionicu igre 7-5. Tu je 27-godišnji Čeh totalno “pukao”. Karlović je nastavio seriju uzastopnih dobivenih gemova sve do 5-0 u drugom setu dobivši tako osam gemova u nizu, uključujući četiri uzastopna breaka. Drugi je set 14. tenisač svijeta dobio 6-1. U trećem je Minar poveo na svom servisu 1-0, no uslijedila su tri nova gema u nizu za Karlovića, koji je poveo 3-1 i prednost tog breaka držao do kraja. Minaru je i dalje redovito prijetio break-loptama.U drugom će kolu Karlović na Francuza Florenta Serru, kojem je Nijemac Rainer Schüttler predao meč u trećem setu. Serra je vodio 7-6(8), 6-0, 2-0. Jednom su se Francuz i Hrvat sreli na Challengeru u Francuskoj davne 2001. godine. Serra je tada na tvrdoj podlozi slavio 6-4, 6-2.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • armada-grbci 26.08.2008.

    ja ga nebi ni stavljao u novine,jednostavno nije zaslužio,neka sada novinari imaju malo virozu pa da preskoče toga \"sportaša\"

  • piria 26.08.2008.

    U tekstu stoji između ostalog: \"....jednom su se Francuz i Hrvat sreli....\". Nadam se da se riječ Hrvat ne odnosi na Karlovića, jer Hrvat to bi ako mislimo na sport značilo ONAJ KOJI SE BORI I NATJEČE ZA HRVATSKU DOMOVINU, ZASTAVU I HIMNU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare