To je to što me zanima!

Iz Belupa u Rangerse: Bio sam spreman trčati do Škotske

Stoper Slaven Belupa napravio je veliki korak u karijeri potpisavši za škotskog velikana - Glasgow Rangers. Prema prvim informacijama Belupu će za transfer pripasti dva milijuna eura
Vidi originalni članak

Senzacionalne vijesti stižu iz Škotske. Naime, prema tvrdnjama tamošnjih medija stoper Slaven Belupa Nikola Katić prešao je u redove legendarnog Glasgow Rangersa.

Katić je protekle sezone igrao vrlo zapaženu ulogu u klubu iz Koprivnice, a njegove sjajne igre nisu prošle nezapaženo. 

Za njega je najviše zagrizao novi trener škotskog giganta Steven Gerrard, a izgleda kako se njegova želja u vidu dovođenja Katića i ispunila. Prema prvim navodima Belupu će od tog transfera pripasti oko 2 milijuna eura.

Inače, Rangersi na stoperskoj poziciji imaju samo Brunu Alvesa, Fabija Cardosa i Rossa McCroryja te je Gerrard bio ustrajan u namjeri da dovede novog igrača na toj poziciji.

- Kada sam čuo da me traži Steven Gerard, svom menadžeru sam rekao da sam spreman trčati do Škotske - rekao je Katić koji je karijeru počeo u Stocu, a potom igrao i za opuzenski Neretvanac

Škoti Katića opisuju kao jakog igrača u zraku, jer dobiva 8,91 zračni duel po utakmici, odnosno 64,1 posto zračnih duela u kojima se nađe po utakmici. A to je više od ijednog Rangersovog braniča.

Dobar je i u startovima, dobro se kreće i postavlja, a Škoti pišu i da je rođeni vođa. Iako je vrlo mlad, već je bio kapetan Slavena. Dodaju da nije tako vješt s loptom u nogama, po točnim je dodavanjima lošiji od trenutnih Rangersovih braniča, ali sve ključne karakteristike dobroga braniča posjeduje.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • dottie 13.06.2018.

    Pa ni Hajduk ne moze igraca prodat za 2 m..svaka cast Belupu

  • 13.06.2018.

    2miliona??????? Zar to nije malo?????? Zar to nije pljacka???? Mamici prodaju igraca za 25mill dinamu dadnu 20mil 5 uzmu sebi i opljackali dinamo!????? Hahhahahhaahahhahajjajajja Ljudi pa drzite mamice jer kad oni odu upamtite nikad igraca necete prodat za preko 5mil!! Nikad!!!!!!

  • Mercedes s klasa 12.06.2018.

    pa šta se čudite rangersi su na razini slaven belupa

Komentiraj...
Vidi sve komentare