To je to što me zanima!

Iz četvrte u prvu ligu: Marijo Tomić osvojio Utakmicu života

Nogometaš Zagreba pobijedio je u konkurenciji više od 800 nogometaša bez profesionalnog ugovora i Gorica ga je angažirala na godinu dana. Osim toga, osvojio je i 120.000 kuna
Vidi originalni članak

Momčad Gorice u srijedu je dobila neobično pojačanje za novu sezonu. Marijo Tomić, 19-godišnji nogometaš četvrtoligaša Zagreba, potpisat će jednogodišnji ugovor s prvoligašem.

Tomić je pobjednik drugog izdanja sportsko-zabavnog reality šoua "Utakmica života" u kojemu se više od 800 nogometaša amatera od 18 do 25 godina natjecalo za profesionalni ugovor.

- Ne znam što da kažem, nisam ovo očekivao. Svaka čast momčadi i stručnom stožeru - rekao je Tomić, kojega su ocijenili najboljim iz selekcije koju je vodio Aljoša Asanović.

Oni su izgubili od hrvatske U-20 reprezentacije koju je vodio Ognjen Vukojević 3-0, uz jedan gol hajdukovca Marina Ljubičića i dva zaboravljene nade Michelea Šege, ali rezultat je bio u drugom planu.

Tomić je, uz ugovor, dobio i nagradu od 120.000 kuna. Inače, pobjednik prve sezone Toni Mrkić (25) dobio je priliku u drugoj momčadi Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • TomislavNovosel-Ribek 03.06.2021.

    potpisao za Goricu pa će nakon priprema na posudbu u kurilovec ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare