To je to što me zanima!

Iz Dinama ne smije otići nitko osim Luke Modrića

Stav kluba je da na ljeto, ako ponuda zadovolji obje strane, može otići jedino Luka Modrić, rekao je Dinamov glavni direktor Damir Vrbanović
Vidi originalni članak

Nije lako raditi jer ne znate tko će otići, a tko ostati. No ne volim govoriti što će biti za dva-tri mjeseca. O tome ću tek kad vidim s čim raspolažemo, rekao je Dinamov trener Zvonimir Soldo. Nije ni završio rečenicu, a uskočio je direktor “plavih” Vrbanović.
- Jedino Modrić. Naš je stav da Luka, ako ponuda zadovolji i nas i njega, može napustiti klub. Ostali ne idu nikamo - izreferirao je u dahu Vrbanović, a Soldo se tiho i sramežljivo osmjehnuo. Trener Dinama razgovarao je u četiri oka s Modrićem i kapetan je nedvosmisleno rekao kako na ljeto “diže sidro” iz Maksimira.
Ponude stižu i za Vukojevića, još jednu važnu kariku u Soldinu lancu. Celtic pritišće, a Ogi i te kako želi u Škotsku. U vrhunskoj je formi, najboljim godinama i ne ostaje mu se u Maksimiru. Nezadovoljan je i Drpić, koji će na prvu pravu ponudu također “odletjeti”, a Soldo je nemoćan i u slučaju Etto. Kaluzula u njegovu ugovoru kazuje da je na ponudu od dva milijuna eura - dostupan svakome. Mirno ne spava ni Soldo jer Zdravko Mamić nije zadovoljan Dinamovim igrama. U redu stoje Dražen Besek, Zlatko Dalić, Krunoslav Jurčić. I Branko Ivanković. Priča se kako Tanac još nije pronašao angažman jer bi mogao ponovno na klupu - Dinama.

OGI ŽELI OTIĆI
Celtic je opasno “zagrizao” za Ogija, a Dinamov “motor” tvrdi kako bi užitak bio igrati na Celtic Parku i da će sjesti s Mamićem te razgovarati.
I BALABAN RAZMIŠLJA O ODLASKU

Navijači su ga uzeli na zub i Bošku se baš ne igra uz učestale zvižduke. Tvrdi kako će razgovarati s ljudima iz kluba ako stigne ponuda.
DRPIĆA SPAŠAVA NOVA SREDINA
Drpićeve probleme može riješiti samo unosni inozemni angažman. U klubu su ga spremni pustiti sitgne li ponuda od dva milijuna eura.



Idi na 24sata

Komentari 2

  • smuc 26.04.2008.

    NItko osim Ćorluke NITKO osim DUDU a Nitko osim Modrića nitko u kurac kad če mamić?

  • golfina 25.04.2008.

    ne puštajte vukojeviča on če vam biti strašan igrač za sljedeču sezonu skočit če mu cijena 10 puta

Komentiraj...
Vidi sve komentare