To je to što me zanima!

Iz Hajduka u 2. ligu: Brkljača je prošao liječnički, odlazi u Sibir

Veznjak Hajduka sa svojim novim poslodavcima našao se u Poljskoj jer nije uspio izvaditi vizu za Rusiju. Mario je prošao liječnički u ambicioznom ruskog drugoligašu
Vidi originalni članak

Mario Brkljača prvi je igrač koji će ove sezone napustiti Hajduk. Sve je dogovorio s ambicioznim ruskim drugoligašem Sibirom iz Novosibirska.

U srpnju 2010. godine objavili smo kako je Sibir zainteresiran za Hajdukovog veznjaka koji u to vrijeme nije dobivao previše prilika. Uglavnom je ulazio s klupe. Sibir je tada bio prvoligaš. U međuvremenu, Brkljača je počeo sve više igrati, a Sibir je ispao u 2. ligu. 

Sad se žele vratiti, a u tome će im pomoći Mario Brkljača. Rusi su sve dogovorili s Hajdukom i Brkljača je prošao liječnički pregled. U utorak popodne sa svojim se poslodavcima našao u Poljskoj jer nije uspio izvaditi vizu za Rusiju.

Hajduk je na korak do prodaje prvog igrača ove sezone, ali "bijeli" rade i na pojačanjima. Hajduk bi rado u svojim redovima vidio na posudbi mladog reprezentativca Hrvatske Filipa Ozobića iz Spartaka kao i Darija Vujičevića iz nizozemskog Twentea.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • legolas17 28.12.2011.

    I da izbace Dinamo u drugu ligu hajduk bi bio drugi!

  • Pe-Pe 28.12.2011.

    po trnasvermarktu je u rangu sa cibalijom i rijekom, završili su na 5. mjestu, a 4. je vodilo u doigravanje za ulazaj u 1 ligu. nije loše i stetno!

  • DrazenTrkmic 28.12.2011.

    pa jedino tam se i mogu prodat ajdukovci hahhaha u sibir :D:D:D:D e moj Brkljača da si došao u Dinamo,a ne u ajduk išao bi u malo bolju ligu ovako sretno u zanzibaru :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare