To je to što me zanima!

Iz iste sobe do različitih sudbina u Maksimiru

Bili su ubojit Dinamov tandem. Zabili su 31 gol u sezoni 2002. u Hnl-u. Danas Ivici Oliću navijači plješću, Bošku Balabanu zvižde
Vidi originalni članak

Dinamovi navijači tada, 2002., baš ih nisu prihvatili. Olića zbog sumnjivog zaleđa transfera, priča o podzemlju i vožnjama u gepeku, Balabana jer se vratio kao veliki promašaj Aston Ville. Postali su cimeri, nerazdvojni prijatelji, ubojit tandem. Zabili su 31 gol u HNL-u, osvojili naslov i otišli - uz zvižduke. Boško je nastavio zabijati u Bruggeu, Olić je isto činio u Moskvi, donio CSKA-u trofeje. Ali, kad bi god istrčali u Maksimiru - opet zvižduci. Zatim - Fontana. I tamo su bili zajedno, navijači im to nikako nisu mogli oprostiti. Još protiv Rusa u lipnju Maksimir je vikao Biliću: “Vadi Olića van!”.
Prošlo je šest mjeseci. Balabanu u Dinamovu dresu zvižduci, Oliću u HSV-ovu pljesak, veliki pljesak. Onaj gol na Wembleyu pretvorio ga je u junaka. A Boška oni promašaji u Bremenu u tragičara.

NIKAD VIŠE U HNL-U
Tako je pričao Olić kad je odlazio u CSKA, zasmetala mu je atmosfera oko nogometa. Nije se vratio, ali je sada rado viđen gost.

BOŠKO BALABAN SE OZLIJEDIO
Uz sve - ozljeda Bošku otpočetka sezone ne cvatu ruže. Prvo oni promašaji u Bremenu, a onda i ozljeda. Koja ga je bacila još korak unatrag.

PROMIJENJENI STATUS
Početkom godine Balaban je bio treći reprezentativni napadač, Olić tek peti. Danas je Olić drugi-treći, a Balaban “visi”.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare