To je to što me zanima!

Iz jedan u dva: Real gubio pa okrenuo, Barca na minus šest!

Bila je ovo utakmica u kojoj je Osasuna imala svoje prilike i da je bilo malo više sreće rezutat je mogao biti puno veći. No u konačnici, Real je bio precizniji i postigao je četiri gola
Vidi originalni članak

Nogometaši Real Madrida slavili su na gostovanju kod Osasune 4-1 te se privremeno odvojili od Barcelone na velikih šest bodova. Real je gubio, no uspio je dvama golovima u pet minuta preokrenuti rezultat pa na koncu i potvrditi pobjedu. Luka Modrić odigrao je cijeli susret.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Garcia je doveo Osasunu u vodstvo u 14. minuti, sjajno se snašao nakon ubačaja iz kornera i 'kraljevi' su bili u zaostatku. No, samo 20-ak minuta kasnije stiglo je izjednačenje.

Pomalo nespretno odigranu akciju završio je Isco te lijepim volejem poklopio loptu i pogodio za 1-1 u 33. minuti. Samo pet minuta kasnije, Casemiro je odlično primio loptu nakon izvedenog kornera, glavom prebacio na suprotnu stativu i asistirao Sergiju Ramosu za vodstvo.

Bila je ovo utakmica u kojoj je Osasuna imala svoje prilike i da je bilo malo više sreće rezultat je mogao biti puno veći. No u konačnici, Real je bio precizniji pa je do kraja susreta uspio postići još dva.

Prvo je Benzema u 84. minuti poslužio Vasqueza, koji uz malo sreće zabija za 3-1, a onda je Jović sjajnim volejem zabio za konačnih 4-1.

Real je nakon svoje odigrane utakmice imao šest bodova prednosti nad Barcelonom, koju je još čekala utakmica na gostovanju kod Betisa.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 10.02.2020.

    Ma Real uzima la ligu ove godine.....

  • 09.02.2020.

    Ma Luka je za mnoge doktor, njegovi pasovi su kao navođeni projektili. Imam neki osjećaj da nekim 'facama' smeta u Realu. Luka, živa legenda.

  • dottie 09.02.2020.

    Benzema postao najbolji asistent u povijesti Real Madrida sa 132 asistencije, nije lose za jednog napadača, Jovic konacno proradio, treba mu dati malo vise sanse i iduca sezona ce biti odlicna za njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare