To je to što me zanima!

Iz Juventusa su potvrdili: Ako Tevez ode, želimo Mandžukića

Ako nas Carlos Tevez napusti, znamo koga želimo. To je Mario Mandžukić. Već imamo pozitivne naznake o njegovom transferu, rekao je direktor Juvea Marotta...
Vidi originalni članak

Talijanski mediji dulje vrijeme bave se selidbom Marija Mandžukića iz Madrida u Torino. Priča je dobila na težini nakon službene potvrde Juventusa. 

- Ako nas Carlos Tevez napusti, znamo koga želimo. To je Mario Mandžukić. Već imamo pozitivne naznake o njegovom transferu - rekao je Juventusov direktor Beppe Marotta i potvrdio glasine da je Juventus već kontaktirao hrvatskog napadača te praktički dogovorio transfer ako Tevez ode iz Torina.

Juventus čeka odluku Carlosa Teveza koji razmišlja o povratku u Bocu. 

- Čekamo njegov odgovor i nadamo se da će nam javiti u sljedeća dva, tri dana. Carlos se želi vratiti u Argentinu te u Boci završiti karijeru. Moramo poštovati odluke naših igrača. Ako Tevez odluči ostati, podržat ćemo ga, ako odluči otići, poželjet ćemo mu sreću - rekao je Juventusov direktor.

Mandžo bi tako nakon samo jedne sezone mogao napustiti Atletico Madrid. Talijani pišu kako je hrvatski reprezentativni napadač već dogovorio godišnju plaću od četiri milijuna eura u Torinu, pola milijuna eura više nego što zarađuje u Madridu, a kako bi transfer bio realiziran, čeka se samo potvrda da Tevez odlazi u Argentinu.

AS: Mandžukić je novi igrač Juventusa!

Španjolski AS piše kako su Juventus i Atletico sve dogovorili oko dolaska Marija Mandžukića. Isti list piše kako je gotovo sigurno da Tevez odlazi u Argentinu, a Atletico će za Mandžu dobiti između 15 i 20 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 148

  • Frenki1975_1 18.06.2015.

    Igracina a ne igrac pozdrav mandzo

  • Palamudan 18.06.2015.

    kako god bilo,odoh ispraznit bešiku i sretno im

  • RobertoBađo 18.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare